Φιλικό: Ολυμπιακός-ΓΣ Λαμία 1-3


Σημαντική νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 3-1 (19-25, 25-20, 25-19, 25-22) στο Τουρνουά της Καρδίτσας όπου συμμετέχουν ακόμη ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο ΣΠΑ Καρδίτσας.

ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 3, Price 23, Komel 18, Roljic 7, Πελεκούδας 4, Σφενδυλάκης 5, Γκαράς λίμπερο 59% άριστες, Μανιάτης, Δραγκίδης.
Ολυμπιακός (Gulinelli): Fillipov 1, Szarek 13, Despaigne 7, Σωτηρίου 10, Παπάζογλου 9, Kral 12, Κουζούνης λίμπερο 33% άριστες, Φράγκος 3, Ανδρεάδης, Κοκκινάκης 2. Δ.Ανδρεόπουλος: Ακόμη μία καλή απόδοση και αυτό είναι το ευχάριστο. Δεν είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού, εμείς λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, να παίξουμε καλά, οργανωμένα και στο τέλος να δούμε το αποτέλεσμα και αυτό κάνουν τα παιδιά.Ευχαριστημένοι πάρα πολύ είμαστε και για το πως κυλάει η προετοιμασία και από την απόδοση μέχρι τώρα και συνεχίζουμε..Είμαστε πάρα πολύ οργανωμένοι και αυτό πρέπει να το πούμε. Ο Γυμναστικός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα οργάνωσης και αυτό μας δίνει αβαντάζ έναντι των άλλων ομάδων. έχουμε ένα σταθερό προπονητικό πρόγραμμα, ένα πολύ σταθερό ωράριο στο γήπεδο, αυτό μας ευχαριστεί και μέσα από αυτά έρχονται οι επιτυχίες της ομάδας. Ο σχεδιασμός της ομάδας φανταστείτε, έχει γίνει από τώρα μέχρι το τέλος της περιόδου. Μέσα από αυτήν την σταθερότητα βγαίνει αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο της Λαμίας.
Π.Δραγκίδης: Είναι μία μεγάλη νίκη, πέξαμε με μία μεγάλη ομάδα και ήταν υπέροχο συναίσθημα, ήταν φανταστικά.Ανεβάζουμε ρυθμούς γρήγορα και πάμε για ότι καλύτερο.
F.Gullineli: Συγχαρητήρισα στα παιδιά της Λαμίας, έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι, εμείς είχαμε αγωνιστικά προβλήματα λόγω απουσιών. Ελπίζω σύντομα να τους έχω όλους κοντά.
Γ.Παπάζογλου: Η Λαμία ήταν πάρα πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως την περίμενα βέβαια. Εμείς είχαμε απουσίες, παλέψαμε, έγινε ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος που ήρθε να μας δει ευχαριστήθηκε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη συνέχεια.

Πηγή: www.lamiavolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ