Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2010

Πρώτη προπόνηση στην Παιανία

Σήμερα η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση σε κλειστό γήπεδο

Κρίστιανσον: "Βιάστηκε ο Τζούριτς"

Εικόνα
Ο Άντερς Κρίστιανσον θεωρεί ότι βιάστηκε ο Μίταρ Τζούριτς να γίνει διαγώνιος, αν και στην Α1δεν θα έχει πρόβλημα.

Δυνατό τουρνουά στην Καρδίτσα

Εικόνα
Ο Σύλλογος Πετοσφαίρισης Αθλητών Καρδίτσας (Σ.Π.Α.Κ.) διοργανώνει τουρνουά βόλεϊ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας την Παρασκευή 1/10, το Σάββατο 2/10 και την Κυριακή 3/10 με τη συμμετοχή των ομάδων:  1) ΣΠΑ Καρδίτσας, 2) Ολυμπιακός, 3) Ηρακλής, 4) Λαμία.

Φιλικό: Eπίκουρος - Ηρακλής 2-3

Την νίκη με 2-3 σετ (23-25, 25-18, 25-23, 19-25, 10-15) πέτυχε ο Ηρακλής στο ΔΑΚ Πολίχνης, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Επίκουρο.

Φιλικό: ΠΑΟΚ - Σκεντέρμπεϊ 3-2

Εικόνα
Με τον Μαυροβούνιο ακραίο να δίνει το παρών στην Κορυτσά, αλλά να μην αγωνίζεται, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 σετ της Σκεντέρμπεϊ.

Φιλικό: EAΠ - Κηφισιά 3-0

Εικόνα
Νέα νίκη σημείωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία επιβλήθηκε με 3-0 (25-21, 25-19, 25-18) σετ της Κηφισιάς, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες στην Πάτρα.

Φιλικό: Πορφύρας - Φοίνικας 4-1

Τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν ξεχωριστή σημασία αλλά πρέπει να αναφέρονται , έστω για την ιστορία .Με αυτή τη λογική λοιπόν ,σημειώνουμε ότι σε αγώνα προετοιμασία που έγινε χθες βράδυ την κοινή έδρα μας ,το γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' ,η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα νίκησε με 4-1 σετ την αντίστοιχη του Φοίνικα .

Ήρθε και του Γιορντάνοφ!

Εικόνα
Μετά το συμβόλαιο που έστειλε χτες ο Λουντοβίκ Καστάρντ, οι άνθρωποι του Παναθηναικού έλαβαν σήμερα και το συμβόλαιο και του Γιορντάνοφ.

Πρεμιέρα με νίκες για τα φαβορί!

Εικόνα
Με νίκες των φαβορί συνδυάστηκε η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πολωνία και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βραζιλία επικράτησαν των Τυνησία και Καναδά .Επίσης ξεκίνησαν το τουρνουά με νίκη η Ρωσία,  η Αίγυπτος και η Αργεντινή.Δύσκολη νίκη για τους Γάλλους απέναντι στη φιλόδοξη Τσεχία.

Το σημερινό προγραμμα του του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος !

Εικόνα
18:00 Αίγυπτος - Ιράν (Α όμιλος) 18:00 Bραζία - Τυνησία (Β όμιλος) 18:00 Ρωσία - Καμερούν (C όμιλος) 18:00 Βενεζουέλα - Αργεντινή (D όμιλος) 18:00 Γαλλία - Τσεχία (Ε όμιλος) 18:00 Πολωνία- Καναδάς (F όμιλος) 22:00 Ιταλία - Ιαπωνία (Α όμιλος) 22:00 Ισπανία - Κούβα (Β όμιλος) 22:00 Αυστραλία - Πουέρτο Ρίκο (C όμιλος) 22:00 ΗΠΑ - Μεξικό (D όμιλος) 22:00 Βουλγαρία - Κίνα (E όμιλος)  22:00 Γερμανία- Σερβία (F όμιλος) *Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.raisport.rai.it.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 5ος όμιλος

Εικόνα
Το volley1ball σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις ομάδες του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 Ρωσία Μάνατζερ Ομάδας Artamonov Igor Προπονητής Bagnoli Daniele Βοηθός προπονητή Antonov Yaroslav

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 6ος όμιλος

Εικόνα
Το volley1ball σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις ομάδες του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 ΗΠΑ Mάνατζερ ΟμάδαςVernovage, Gregory

Tην Τρίτη με Mladi Radnik στο Χαλκιοπούλειο

Εικόνα
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών σγώνων του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμία. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 18.00, υποδέχεται στο Χαλκιοπούλειο την Σερβική Mladi Radnik από την πόλη Pozarevac, ομάδα της Α1 κατηγορίας.

Εν αναμονή του Μπόγιτς στον ΠΑΟΚ

Εικόνα
Ανοιχτή είναι ακόμη η ενσωμάτωση του Μαυροβούνιου, από αύριο (25/9), στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στην Κορυτσά η αποστολή, αλλαγή στο πρόγραμμα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 7ος όμιλος

Εικόνα
  Το volley1ball σας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις ομάδες του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010: Boυλγαρία Μάνατζερ Ομάδας Guentchev Eugeni Προπονητής Prandi Silvano Βοηθός προπονητή Placi Camillo

24/9/2010 - Eπίσκεψη του Συνασπισμού στην ΕΟΠΕ

Εικόνα
  Αντιπροσωπεία του Συνασπισμού, με επικεφαλής τον Ιούλιο Συναδινό, επισκέφτηκε την Παρασκευή τα γραφεία της ΕΟΠΕ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, τον α΄ αντιπρόεδρο Γιάννη Στουραϊτη και το μέλος του ΔΣ, Γιώργο Διονά.