Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 4, 2010

Δημήτρης Τζούριτς «Καμία σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός»

Εικόνα
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Μίταρ Τζούριτς χαρακτήρισε τoυς «ερυθρόλευκους», " νέα ομάδα ", ενώ παράλληλα μίλησε στο www.sport-fm.gr για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ζήτημα της μείωσης των ξένων.

Kώστας Προύσαλης «Κρίμα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό»

Εικόνα
Στη δεινή θέση που έχει περιέλθει η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Κώστας Προύσαλης.

Έμεινε στην Αβάνα ο Ντεσπέιν

Εικόνα
  Όνειρο ήταν και πάει ο ερχομός του Ντεσπέιν στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου, αφού ο Κουβανός δεν μπήκε στο αεροπλάνο και ο Ιταλός μάνατζερ του ειδοποίησε ότι θα γνωρίζει τη Δευτέρα, πότε θα αποχωρήσει από την Αβάνα.

Μεγάλη εκτος έδρας νίκη το Βέλγιο-Τα στατιστικά του αγώνα!

Εικόνα
Με το ένα πόδι στα τελικά του Euro 2011, μέσω των μπαράζ, βρίσκεται το Βέλγιο που το βράδυ του Σαββάτου νίκησε με 3-1 (25-21, 25-20, 19-25, 25-17) την Ισπανία μέσα στο Τερουέλ της Αραγονίας. Μάλιστα, β' διαιτητής του αγώνα ήταν ο Έλληνας ρέφερι, Αλέξανδρος Βαρθαλίτης.

4/9/2010 - Οι 12άδες Τουρκίας - Ελλάδας για το αυριανό παιχνίδι

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τεχνική σύσκεψη για το κυριακάτικο παιχνίδι Τουρκία - Ελλάδα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην αποστολή της Τουρκίας υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα (Ντουνγκέ, Κίντογλου, Κουγιάκ) συγκριτικά με την ομάδα που αγωνίστηκε στο φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

4/9/2010 - Αριθμοί και ματς… σταθμοί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Εικόνα
Ελλάδα και Τουρκία έχουν δώσει 46 αγώνες με την Εθνική μας ομάδα να μετράει 25 νίκες έναντι 21 της αντιπάλου σε επίπεδο φιλικών, προκριματικών Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου πρωταθλήματος, Βαλκανικού Κυπέλλου, Κυπέλλου Άνοιξης, Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Λιγκ και Μεσογειακών Αγώνων. 
ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ!

4/9/2010 - Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική ανδρών... σχεδόν έφτασε

Εικόνα
Η ώρα για την πρώτη μάχη στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Ανδρών έφτασε. Το μεσημέρι της Κυριακής (15.00, ΕΤ1 με πρώτο διαιτητή τον Σέρβο Γκόραν Γκράντινσκι και δεύτερο τον Ρουμάνο Αλιν Ματέιζερ) στο «Baskent Sporting Hall» της Άγκυρας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τουρκία, αναζητώντας το αποτέλεσμα που θα της δώσει βάσιμες ελπίδες εν όψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο.

Μεγάλη νίκη για την Εσθονία!

Εικόνα
Μεγάλη νίκη για την Εσθονία στο πρώτο από τους δύο αγώνες της με την Ολλανδία.Η Εσθονία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Ολλανδίας 3-1 (25-19,27-25,25-22,25-20).Η Ολλανδία σε όλο το αγώνα -ακόμα και στο τρίτο σετ- ήταν μέτρια και σαφώς οι παίκτες της δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους,αφού το Καλοκαίρι είχε νίκησε τη Βραζιλία 3-0.Πλέον η Ολλανδία κινδυνεύει με αποκλεισμό .Όμως η Ολλανδική φανέλα στο βόλεϋ είναι πολύ βαριά και αν οι Ολλανδοί σοβαρευτούν και δώσουν όλες τους τις δυνάμεις τότε μπορούν να πάρουν τη πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εκπομπή για το ελληνικό μπιτς βόλλλευ!

Εικόνα
  Το Beach Volley Action είναι το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, κάτι σαν αντηλιακό δηλαδή. Είναι η τηλεοπτική  εκπομπή που συνοδεύει τους αθλητές, τους οργανωτές και τους οικοδεσπότες των κορυφαίων αγωνιστικών διοργανώσεων Beach Volley, όχι μόνο στην άμμο αλλά και μακριά από αυτή.

Θρύλος στο Anima

Εικόνα
   Στις εγκαταστάσεις του υπερπολυτελούς αθλητικού κέντρου Anima Club, που βρίσκεται στη Σαρωνίδα και διευθύνουν ο Θανάσης και ο Παύλος Μπελιγράτης, πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, ενώ ο Φλάβιο Γκουλινέλι αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στην υποδομή του κέντρου, που διαθέτει γήπεδα μπιτς βόλεϊ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, τένις, εστιατόριο και αίθουσες συγκέντρωσης.

«Βόμβα» 52.000 στον ΠΑΟ!

Εικόνα
Δεν φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα που πρέπει να επιλύσει ο Παναθηναϊκός, την προσεχή Τετάρτη θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών όσο αφορά την προσφυγή του Ανδρέα Ανδρεάδη για ποσό 52.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα του από 2007 έως και 2009, δηλαδή όταν στο τμήμα ήταν αρχικά ο Σταθοκωστόπουλος και στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος.

Τι είναι η εισαγωγή στις αθλοπαιδιές και το volley (3/9/2010)

Εικόνα
Για πρώτη φορά ο Γ. Σ. Λαμία μέσα από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του, εισάγει ένα πρόγραμμα "τομή" στην σημερινή αθλητική πραγματικότητα και τον παιδικό αθλητισμό: την " Εισαγωγή στις Αθλοπαιδιές και το Βόλεϊ ".

ΦΑΒΟΡΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

Εικόνα
Το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σύμφωνα με γνωστές στοιχηματικές εταιρίες είναι η Τουρκία .Ωστόσο η διαφορά είναι αρκετά μικρή και σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δουλεύουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης τα κορίτσια της ΑΕΚ

Εικόνα
Το Σάββατο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που είχε καταρτίσει για αυτό το διάστημα ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς. Οι αθλήτριες της Ένωσης από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν προετοιμασία μέχρι και σήμερα έχουν....... ρίξει το βάρος στην φυσική κατάσταση και από το Σάββατο θα ξεκινήσουν τις ασκήσεις τακτικής.

Πρόταση ΠΑΟΚ σε Κόβατς

Εικόνα
  Οι παράγοντες του "Δικεφάλου" προχώρησαν σε πρόταση στον πρώην κεντρικό των ΕΑΠ και Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κόβατς, και περιμένουν στο ακουστικό τους.

Φέρτε τα παιδιά σας στο γήπεδο

Εικόνα
Αυτές τις ημέρες όλοι όσοι έχουμε την ευλογία και την ευτυχία να είμαστε γονείς , σκεπτόμαστε ότι ξεκινά μία νέα περίοδος για τα παιδιά μας .Στο σχολείο ,το Πανεμιστήμιο ,στην εργασία τους . Εκείνο που ,σε δύσκολους και περίεργους καιρούς ,πιστεύω ότι πρέπει και μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι τα παιδιά μας θα αποκτήσουν περισσότερα εφόδια για τη ζωή τους αν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα μπούν στο γήπεδο .Για να παίξουν ,να τρέξουν ,να αθληθούν αλλά και να γελάσουν όπως και να κλάψουν αν ακούσουν και καμμιά κατσάδα ή δεν τους δώσει την μπάλλα η φίλη ή η συμπαίκτρια τους  .

««Τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟ»»

Εικόνα
Νέα, ορεξάτη και έτοιμη για να δικαιώσει τους ανθρώπους που την έφεραν στην ομάδα είναι η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου. Η πρώην παίκτρια του Πανιωνίου ανακοινώθηκε από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα γραφεία του συλλόγου και παρότι δεν πρόλαβε να δώσει εκεί το «παρών», από την επόμενη κιόλας ημέρα φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και τη φόρμα και ξεκίνησε το τρέξιμο!