Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 15, 2010

Κουτουξίδου: Να κλείσουμε με νίκη

Εικόνα
Στη Δράμα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (15/7) η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (20.00, ΕΤ1) και το Σάββατο (19.00, ΕΤ1) το Ισραήλ, στα τελευταία δύο παιχνίδια του για τον Β' όμιλο του φετινού Ευρωπαϊκού Λιγκ, που θα φιλοξενηθούν στο Δ. Κραχτίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εφτασε στη Δράμα

Εικόνα
Στη Δράμα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Γυναικών.

Η Βλάχου στο R.P.gr: "Αγαπάω τον ΟΣΦΠ''

Εικόνα
Η Γιάννα Βλάχου αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αθήνα και τον Ολυμπιακό για προσωπικούς λόγους και είπε στο RedPlanet.gr ότι o Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι της.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η 12άδα για τον αγώνα με το Ισραήλ

Εικόνα
Στη Δράμα ολοκληρώνονται οι υποχρέωσεις της Εθνικής Γυναίκων στο φετινό Ευρωπαϊκό Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει την Παρασκευή και το Σάββατο το Ισραήλ, που ακόμη διεκδικεί ένα εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Τουρκίας.

Toυρνουά CEV Satellite 2010 στην Παραλία του ΚΟΤ στη Γεροσκήπου

Εικόνα
Η Γεροσκήπου είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει το «Satellite 2010» της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV). Η μεγάλη γιορτή στην παραλία του ΚΟΤ στη Γεροσκήπου, αρχίζει την Πέμπτη 15 Ιουλίου με τη συμμετοχή 45 ομάδων, Ανδρών και Γυναικών από 21 χώρες. Είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που η Κύπρος αναλαμβάνει μια τέτοια σημαντική διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ, με τη σημείωση ότι από πέρυσι διεξάγεται υπό την αιγίδα της CEV και όχι της Παγκόσμιας.

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τρεις παίκτριες

Εικόνα
Oι Μαρία Μαγγίνα και Δήμητρα Γιακουμή του Ηρακλή Κηφισιάς και η Εύη Κυριακίδου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποτελούν μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων». Δύο αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς ενδιαφέρουν αυτό το χρονικό διάστημα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τη λίμπερο, Μαρία Μαγγίνα, αλλά και την κεντρική Δήμητρα Γιακουμή, οι οποίες έχουν διαγράψει θετική ρότα στα έτη που αγωνίζονται στο συγκρότημα από την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Η Μαγγίνα διατηρεί το δελτίο στα χέρια της, ενώ η Γιακουμή έχει λάβει την συγκατάθεση των ανθρώπων του Ηρακλή Κηφισιάς για την αποχώρηση της από την ομάδα και γι’ αυτούς τους λόγους οι επόμενες μέρες πρόκειται να είναι καθοριστικές για το τι θα συμβεί, τελικά, στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Επίσης, οι διοικούντες του Ολυμπιακού περιμένουν την απάντηση των ιθυνόντων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρόταση που έχουν υποβάλει για την απόκτηση της κεντρικής, Εύης Κυριακίδου. Πηγή: www.greekvolley.com