«Απομένει ο «Μπόμπι»»



Μισή ικανοποίηση ήταν η άφιξη του Λουντοβίκ Καστάρ για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Στέλιο Καζάζη, αλλά και τους «πράσινους», που ακόμη περιμένουν από τον πρόεδρο, Μιχάλη Κίτσιο, να τηρήσει την υπόσχεσή του και να αποκτηθεί ο Μπόγιαν Ιορντάνοφ.
Η Λέφσκι παρέλαβε την Παρασκευή το νέο τροποποιημένο συμβόλαιο, του Βούλγαρου διαγώνιου, και πλέον περιμένει να της καταβληθούν τα 30.000 ευρώ, για να δώσει το «ΟΚ» στον «Μπόμπι» να έρθει στη χώρα μας. Παράλληλα με τα όσα τον απασχολούν, ο Στέλιος Καζάζης έχει την προσοχή του στραμμένη και στον πασαδόρο του Τζόρντι Γκενς που αγωνίζεται στο Μουντοβόλεϊ 2010. Έτσι είδε την επική ανατροπή της Ισπανίας επί της μέχρι την Παρασκευή, αήττητης, Ρωσίας που προηγούνταν με 2-0.
Η ομάδα του Χούλιο Βελάσκο εκμεταλλεύτηκε την αγρανάπαυση των Ρώσων και με τον Γκενς να μοιράζει, στα πρώτα σετ ως αλλαγή του Ερνάν και από το τέταρτο ως βασικός πασαδόρος, και τον Πέρεζ σε δαιμονιώδη κατάσταση να τελειώνει 30 μπάλες, έκαναν ολική ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-2.
Έτσι, το Σάββατο αναμένεται να τα… δώσουν όλα κόντρα στην τελευταία ομάδα του ομίλου, Αίγυπτο, για να πάρουν την πρόκριση στους «12». Τέλος ο Γάλλος, πρώην «πράσινος», Γκιγιόμ Σαμικά, είδε την ομάδα του να νικά εύκολα με 3-0 σετ την Ιαπωνία, παίρνοντας έτσι βαθιά ανάσα για την πρόκριση στην 12αδα, μετά την ήττα της στην πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης, από την Αργεντινή.


Πηγή; www.prasini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ