Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 9, 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Εικόνα
Όνομα:         Ζένια Επίθετο:       Τσίμα Ημ.Γέν:         17 Μάιος 1986 Ύψος:          1,85 Θέση:           Ακραία Ομάδες:        2006-2011 Μαρκόπουλο                     2001-2006 Ηλυσιακός              

Η ώρα της αρχηγού (video)-Δηλώσεις Αριστέας Γιακούμπ

Εικόνα
Διανύει την πέμπτη της συνεχόμενη σεζόν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή και πλέον πιο έμπειρη από ποτέ ετοιμάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως αρχηγός . Η Αριστέα Γιακούμπ μίλησε στην κάμερα της BLUEARENA για την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε μέσω της προετοιμασίας στο Κατσάνειο, την ανανέωση που εφαρμόζεται στην ομάδα αλλά και τους στόχους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ορεξάτη, φιλόδοξη και αποφασισμένη να πραγματοποιήσει και φέτος μία αξιόλογη σεζόν μαζί με τις συμπαίκτριες της.

Φουλ δουλειά για τα κορίτσια

Εικόνα
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ

9/9/2010 - «Καλές αναμνήσεις στην Κρήτη»

Εικόνα
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της εθνικής ομάδας, με τους διεθνείς να εκφράζουν τη χαρά τους που θα παίξουν μπροστά στο κοινό της Κρήτης, ελπίζοντας πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011, εις βάρος της Τουρκίας.

9/9/2010 - Χαλαρή προπόνηση στα «Δύο Αοράκια»

Εικόνα
Σε χαλαρούς ρυθμούς και με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της εθνικής, η πρώτη στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, εκεί όπου την Κυριακή (17:00, ΕΤ1) η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 απέναντι στην Τουρκία και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011.

Η Ολυμπιονίκης Ρενάτα Ριμπέιρο επιστρέφει στα γήπεδα της Φορταλέζας

Εικόνα
Η Ρενάτα Ριμπέιρο θα επιστρέψει στα γήπεδα του Μπιτς βόλλευ αυτή την εβδομάδα στην Φαρταλέζα,όπου θα διεξαχθεί ο έβδομος σταθμός του Βραζιλιάνικου Σιρκουί . Το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι της Ρενάτα ήταν ,ένα χρόνο πριν, στο Βραζιλιάνικο Σιρκουί και είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση με συμπαίκτρια ,την Λεάο. Ενώ το τελευταίο της παιχνίδι σε Παγκόσμιο Σιρκούι ήταν το 2009 όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση με την ίδια συμπαίκτρια. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη,” δήλωσε η Ρενάτα, η οποία θα ταξιδέψει με τον γιο της στους έξι εναπομείναντες σταθμούς. “Μου έχουν λείψει πολύ τα τουρνουά και δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Δεν είμαι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά είμαι σίγουρη πως μπορώ να παίξω καλά στην Φορταλέζα.”

Ο Θανάσης Στράντζαλης στην BLUEARENA (video)

Εικόνα
Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με τον Θανάση Στράντζαλη να επιχειρεί το «χτίσιμο» αυτής αλλά ταυτόχρονα και την ολοκλήρωση του ρόστερ. Ο προπονητής που παραμένει στους κυανόλευκους για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, άνοιξε τα… χαρτιά του στην κάμερα της BLUEARENA και μίλησε για την ανανέωση που επιχειρείται και φέτος στην ομάδα, τις αλλαγές στο ρόστερ αλλά και τους αγωνιστικούς στόχους ενόψει της επόμενης περιόδου.