Οικονομίδης: «Ν΄ αλλάξουμε νοοτροπία»



  Ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, πραγματοποίησε δηλώσεις στον ΑΡΗΣ FM 92,8, αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μλάντι Ράντικ.
Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη σερβική ομάδα: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι και κάποια άλλα που προηγήθηκαν, μας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε μέσα στον αγώνα και πριν από αυτόν. Να αλλάξουμε σκέψεις, που διαμορφώνουν αυτό που λέμε νοοτροπία. Θα πρέπει, επίσης, να αποκτήσουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, για να τον περάσουμε σε κάποια πράγματα που ζητάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έτσι ώστε αυτά να γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα».
Για τις απουσίες που είχε στον αγώνα η ομάδα του ΑΡΗ Μαρμούρη, τόνισε: «Παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς μας παίκτες, όμως εγώ έχω απαιτήσεις από όλους τους αθλητές μου και αυτοί που αγωνίστηκαν σήμερα, έπρεπε να αποδώσουν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας».
Ερωτηθείς για τη συνέχεια της προετοιμασίας, ο Γιώργος Οικονομίδης σημείωσε: «Θα κλείσουμε κάποια φιλικά για την επόμενη εβδομάδα, τα οποία δεν είναι καθορισμένα. Αποκορύφωμα θα είναι, βέβαια, το ταξίδι στη Σερβία για το 2ήμερο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος, πλαισιωμένοι πλέον και από τους παίκτες οι οποίοι απουσιάζουν από τις τωρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ