Φιλικό: Άρης - Ράντνικ 1-3



Την ήττα με 1-3 σετ (25-23, 21-25, 27-29, 23-25) γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης από τη σερβική, Μλάντι Ράντικ, στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών, στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού προετοιμασίας για τους «κίτρινους». Οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη αντιμετώπισαν και πάλι κάποια προβλήματα κυρίως στα δύο πρώτα σετ στον τομέα μπλοκ-άμυνα, ενώ κατά διαστήματα υπέπεσαν σε λάθη επιθετικά, τα οποία στόχος του τεχνικού τιμ είναι να εκλείψουν στη συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη θα κάνουν βάρη το πρωί του Σαββάτου κι εν συνεχεία θ΄ ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα, καθώς θ΄ ακολουθήσει διήμερο ρεπό. Τέλος, να σημειωθεί ότι από εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις κι ο αρχηγός, Θάνος Τερζής.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ένας εκ των νέων παικτών φέτος του ΑΡΗ Μαρμούρη, Μανώλης Δημητριάδης, τόνισε: «Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία και σίγουρα δεν ήμαστε ακόμα έτοιμοι. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά στο διάστημα που απομένει, ενώ θεωρώ ότι από την στιγμή που θα συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε σαφώς καλύτεροι».
ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Δημητριάδης 1, Κιόσης 6, Ριζόπουλος 11, Ρουμελιώτης 20, Σαρικείσογλου 8, Τακουρίδης 11, Τζελάτη 12, Καψαμπέλης (λ-54%).
Μλάντι Ράντικ (Μπόνιτς): Ίλιτς Σ. 14, Ίλις Γ. 5, Μαρίνκοβιτς 6, Μουταπσίγιε 8, Μάντιτς 2, Πέκοβιτς (λ-68%), Πέτροβιτς 22, Βάσιτς 18, Βλαντίσαβλιεβ 4, Βούλοβιτς 6.

Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ