Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 8, 2010

Η βαθμολογία των παικτών της Ελλάδας στο ματς της Άγκυρας!

Εικόνα
Το volley1ball σας παρουσιάζει τη βαθμολογία των Ελλήνων παικτών στο ματς στο ματς της Αγκυρας. Δημήτρης Τζούριτς 5,8/10 Ο Δημήτρης Τζούριτς στο πρώτο σημαντικό αγώνα τα πήγε αρκετά καλά.Σημείωσε 19 πόντους εκ των οποίων οι 18 ήταν από την επίθεση και ο ένας από το μπλοκ. Αποτελεσματικότητα επίθεσης: 50% 18/36

8/9/2010 - Αμφίβολος ο Λάππας, βγήκαν τα εισιτήρια

Εικόνα
Με δυνατή προπόνηση, την τελευταία επί αθηναϊκού εδάφους, συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τον αγώνα ρεβάνς με την Τουρκία που θα γίνει την Κυριακή (12/9, 17:00, ΕΤ1) στα «Δύο Αοράκια» στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Απίστευτη φάση από το τελικό του Ιταλικού Κυππέλου!

Στον… αέρα η Α1 Ανδρών

Εικόνα
Στον αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Η ΕΣΑΠ θα ξεκαθαρίσει στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, πως αν δεν δοθούν οι επιχορηγήσεις στις ομάδες, δεν πρόκειται να αρχίσει ο φετινός… μαραθώνιος.

Τα είπαν Καζάζης, Κίτσιος

Εικόνα
Με σκοπό να βγει το τμήμα βόλεϊ από το τέλμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου, με τον τεχνικό της ομάδας Στέλιο Καζάζη. Υποσχέσεις από την διοίκηση, που πλέον θα πρέπει να γίνουν πράξεις.

ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Εικόνα
 Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προπονητής παραμένει ο κ. ΣΩΤΗΡΧΟΣ, ενώ ο βοηθός κ. ΓΙΑΜΑΛΗΣ έχει αποχωρήσει. Οι  αθλήτριες που παρέμειναν στην ομάδα είναι: ΓΚΟΥΖΟΥ, ΤΣΙΑΡΑ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΝΑΣΤΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.

8/9/2010 - Συνάντηση στο Ηράκλειο για τους ξένους

Εικόνα
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Σάκη Ψάρρα, αποφασίστηκε να έχουν κοινή συνάντηση το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, στο περιθώριο του αγώνα ρεβάνς της εθνικής ανδρών με την Τουρκία στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011, με σκοπό την οριστική λύση στο θέμα του αριθμού των ξένων στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Πηγή: www.volleyball.gr

Δεν έχει Παναθηναϊκό φέτος!

Εικόνα
Το σενάριο να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Ανδρών μοιάζει κάτι παραπάνω από υπαρκτό. Από τη στιγμή που οι μέρες περνούν και δεν βρίσκεται κάποια λύση μεταξύ διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας τότε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Η κατάσταση μοιάζει να είναι χειρότερη από ποτέ!

Ελεήστε το βόλεϊ του ΠΑΟ...

Εικόνα
Τη σημερινή συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Νίκου Πατέρα και του Ανδρέα Βγενόπουλου, που θα κρίνει εν πολλοίς τις μελλοντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περιμένουν τα κορυφαία στελέχη του Ερασιτέχνη προκειμένου να καθορίσουν την πολιτική τους έναντι του ανδρικού τμήματος βόλεϊ.

8/9/2010 - «Block» στους Τούρκους από Πετρέα και Κανέλλο

Εικόνα
Για την προσπάθεια πρόκρισης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 μιλούν στο match programme Ελλάδα - Τουρκία, οι Γιώργος Πετρέρας και Γεράσιμος Κανέλλος.

8/9/2010 - Στο συνέδριο της FIVB ο Αχιλλέας Μαυρομάτης

Εικόνα
Στη Ρώμη βρίσκεται από την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, καθώς το προσεχές διήμερο (9-10 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί εκεί το 32ο παγκόσμιο συνέδριο της FIVB. Από σήμερα, όμως, ξεκινούν οι διεργασίες με ημερίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των εθνικών ομοσπονδιών προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα τεκταινόμενα στον κόσμο του βόλεϊ. Η καινοτομία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές είναι ότι η ημερίδα (αλλά και το συνέδριο) που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Rome Marriott Park Hotel» θα έχει απευθείας ιντερνετική μετάδοση μέσω του παρακάτω link: http://www.klewel.com/conferences/fivb-congress-2010/ Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η συζήτηση για την ανάπτυξη του παγκοσμίου βόλεϊ με εναρκτήριο λόγο από τον πρόεδρο της FIVB, Γιζχόνγκ Βέι και θα ακολουθήσει παρουσίαση και ανάπτυξη της φιλοσοφίας από τον πρόεδρο

8/9/2010 - Η ξεχωριστή ανάμνηση του Ηλία Λάππα

Εικόνα
Ο Ηλίας Λάππας λίγο πριν από την κρίσιμη ρεβάνς του Ηρακλείου έκανε ένα μικρό flash-back στη μνήμη του και μίλησε στο match programme Ελλάδα - Τουρκία για την ξεχωριστή ανάμνησή του από την πρόκριση επί της Τουρκίας το 2001. Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε: Όταν τον Ιούλιο του 2001 η Εθνική πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Αργεντινή, ο Ηλίας Λάππας ήταν μόλις 21 ετών «ψαρωμένος» ακόμα με λίγες συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών. Η κλήση του για τον προκριματικό όμιλο της Προύσας ήταν η επιβράβευση για την καλή παρουσία του στο Παγκόσμιο Λιγκ και ουσιαστικά τον εδραίωσε στην Εθνική. Εννέα χρόνια μετά, ως αρχηγός πλέον της Εθνικής, καλείται να αντιμετωπίσει ξανά την Τουρκία με έπαθλο μια πρόκριση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Τσεχίας.

8/9/2010 - Με τον Ασπιώτη στην αποστολή αναχωρεί η Εθνική για το Ηράκλειο

Εικόνα
Με την προσθήκη του Άκη Ασπιώτη αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (11:15) η Εθνική ανδρών με προορισμό το Ηράκλειο, εν όψει της κυριακάτικης (17:00, ΕΤ1) ρεβάνς με την Τουρκία για τα μπαράζ του Euro 2011.

Το μπλογκ του Ανδρέα Ανδρεάδη!

Εικόνα
Φίλοι και φίλες του Sport24 και του βόλεϊ, Έχω τη μεγάλη χαρά να σας καλωσορίσω για πρώτη φορά στο προσωπικό μου blog. Από εδώ πλέον θα τα λέμε και θα μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Άλλωστε, για εμάς τους επαγγελματίες αθλητές η επαφή με τον κόσμο είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού μας δίνει επιπλέον δύναμη για να αγωνιζόμαστε. Ύστερα από μια πολύ δύσκολη σεζόν τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική ομάδα, ήρθε η ώρα για λίγη προσωπική ξεκούραση και διακοπές με την οικογένειά μου. Από Σεπτέμβρη μας περιμένει σκληρή δουλειά και πρέπει να έχουμε δυνάμεις και καθαρό μυαλό για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις μας. Εις το επανιδείν, Αντρέας Πηγή: www.sport24.gr Για να δείτε το μπλογκ του Ανδρέα Ανδρεάδη κάντε κλικ εδώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εικόνα
Όνομα:         Δήμητρης Επίθετο:       Tζούριτς Ημ.Γέν:         25 Απριλίου 1989 Ύψος:           2,11 Θέση:           Κεντρικός Ομάδες:        2006-2011 Ολυμπιακός                     2005-2006 Ορεστιάδα Όνομα:        Ανδρέας Επίθετο:      Ανδρεάδης Ημ.Γέν:        14 Ιανουαρίου 1982 Ύψος:          2,05 Θέση:          Κεντρικός Ομάδες:       2009-2011 Ολυμπιακός                    2004-2009 Παναθηναικός                    1997-2004 Εθνικός Αλεξ.