Πρώτο δείγμα θετικό


Μία φιλική νίκη με 3-1 σετ (25-19, 23-25, 25-17, 25-17) πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών, στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού αγώνα, που έδωσαν οι «κίτρινοι» για τη φετινή χρονιά. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, αλλά κι οι παίκτες του να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Απόντες ήταν οι δύο διεθνείς, Θάνος Τερζής και Μάρκο Σάμαρτζιτς, αλλά κι ο νεαρός λίμπερο, Αντώνης Καψαμπέλης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά το πέρας της φιλικής αυτής αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, τόνισε αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του: «Αυτά τα φιλικά έχουν να κάνουν με την προσπάθεια που καταβάλουμε, ώστε να διατηρήσουμε τη διάθεση των παικτών σε υψηλό επίπεδο και να χτίσουμε την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς. Μέσα από τους αγώνες αυτούς, δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω», για να συμπληρώσει: «Μπορεί να επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση, ωστόσο, υπήρχε κίνητρο. Εξάλλου, πάντα υπάρχει κίνητρο, όταν υπάρχει αντίπαλος, σκορ και διαιτησία. Κρατάω το πάθος, που έδειξαν οι αθλητές μου, καθώς είναι ένα στοιχείο που φροντίζουμε να καλλιεργούμε σε κάθε προσπάθεια στην προπόνηση κι είναι ένα στοιχείο, που πρέπει να έχει ο κάθε παίκτης».
Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός των «κιτρίνων» προανήγγειλε και τις φιλικές αναμετρήσεις, που θ΄ ακολουθήσουν, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας του: «Στις 14-16 Οκτωβρίου θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά στη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς, ωστόσο, νωρίτερα και συγκεκριμένα την άλλη εβδομάδα θα γίνει ένα ακόμα φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρα του αντιπάλου αυτή τη φορά κι ενδεχομένως ένα παιχνίδι με τον Επίκουρο. Επίσης, έχουμε λάβει πρόσκληση από την κυπριακή δημοκρατία, ώστε να λάβουμε μέρος σε τουρνουά που διοργανώνεται στη Μεγαλόνησο στις αρχές του Οκτώβρη, όμως, δεν έχουμε απαντήσει ακόμα. Είναι κάτι που εξετάζουμε με βάση το ποιες θα είναι οι άλλες ομάδες, που θα συμμετέχουν, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε εκεί».
Τέλος, ερωτηθείς για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ο Γιώργος Οικονομίδης είχε να πει: «Υπάρχει μία κατ΄ αρχήν συμφωνία μ΄ έναν ακραίο από την Κούβα και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες μέρες ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα αυτό».
 
Πηγή : www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ