Κανιότο: «Επιστρέφω καλύτερος»



Ο Βραζιλιάνος Κανιότο με τη φανέλλα της ΕΑΠ τη σεζόν 2007-08
Μαζί με τις οικογένειές τους έφτασαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα οι δύο νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνοι της ΕΑ Πάτρας, ο ακραίος Ροντρίγκο Κανιότο -που είχε αγωνιστεί στην ΕΑΠ και τη σεζόν 2007-08-, αλλά και ο διαγώνιος Πέδρο Ντορνέλας, που είναι το μεγάλο στοίχημα του Γιώργου Χριστόπουλου, αφού τον επέλεξε έπειτα από σύγκριση με τον Αμερικανό Κερτ Τόπελ.
«Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΕΑΠ. Πήρα πολύ καλές πληροφορίες για την ΕΑΠ κι αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο για την επιλογή μου.
Ηρθα στην Πάτρα για να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου» είπε ο Ντορνέλας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο οποίος τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην πορτογαλική Μπενφίκα.
Μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του γύρισε στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Κανιότο. «Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω και με χαροποιεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας μού έδειξαν πάλι εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να ζήσω και πάλι τον παλμό και την ατμόσφαιρα των Πατρινών φιλάθλων.
Επιστρέφω καλύτερος και πιο έμπειρος. Εχουμε πολύ καλή ομάδα κι αυτό που θέλω είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να φτάσουμε ψηλά» είπε ο Κανιότο, που πέρυσι ήταν στη Μόντε Κλάρος. Οι δύο Βραζιλιάνοι έφτασαν το βράδυ στην Πάτρα και σήμερα θα αρχίσουν προπονήσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ