10/9/2010 - Τιμητική πλακέτα της FIVB στη μνήμη του Μιχάλη Μαστρανδρέα


Ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αθλητισμό και το βόλεϊ ειδικότερα και πλέον δεν βρίσκονται ανάμεσά μας, τίμησε η FIVB το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του 32ου συνεδρίου της που ολοκληρώθηκε στη Ρώμη.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν ο «δικός» και μέλος της «οικογένειας» του παγκοσμίου βόλεϊ, Μιχάλης Μαστρανδρέας.
Περίπου στις 20:30, το συνέδριο, διέκοψε τις διεργασίες του και ο α' αντιπρόεδρος της FIVB, Κριστομπάλ Μάρτε Χόφιζ, κάλεσε στο βήμα τον β' αντιπρόεδρο, Θεοφάνη Τσιόκρη, ο οποίος στον λόγο του για τον «Μάικλ» του ελληνικού βόλεϊ, όπως
τον αποκάλεσε, τόνισε:
«Ο Μιχάλης Μαστρανδρέας διετέλεσε πρόεδρος της CEV, αντιπρόεδρος της FIVB, μέλος της ΔΟΕ και πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας. Επί των ημερών του το βόλεϊ έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας και μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του παρακολουθούσε αγώνες βόλεϊ όλων των κατηγοριών. Όποτε έβρισκε λίγο χρόνο επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί της Κάσου. Και για να καταλάβετε ποιος ήταν ο Μαστρανδρέας, όταν τον ρωτούσαν, 'Μιχάλη έχεις οικογένεια;' Ξέρετε τι απαντούσε; 'Βέβαια, την αδερφή μου και το βόλεϊ'».
Την τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Μιχάλη Μαστρανδρέα παρέλαβε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης από τα χέρια του προέδρου της FIVB, Γιζσόν Βέι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ