10/9/2010 - «Στηρίξτε την Εθνική»



Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Κρήτης έκαναν σήμερα οι τοπικοί φορείς της πόλης του Ηρακλείου που φιλοξενούν την εθνική ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή στις 5 μ.μ (ΕΤ1) με αντίπαλο την Τουρκία στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το 2011 σε Τσεχία και Αυστρία.Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης επισήμανε: «Έχουμε αποδείξει στο Ηράκλειο ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλα γεγονότα με μεγάλη επιτυχία. Το περασμένο Μάιο διεξήχθη ένα τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ελπίζω να φανούμε και πάλι γούρικη προς την εθνική μας και να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ και την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα σπουδαίο τελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στο ματς που έγινε στην Τουρκία φάνηκε ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους δύο λαούς. Καλούμε τους όλους τους Κρητικούς να γεμίσουν το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην εθνική μας για να πάρει την πρόκριση».
Ο Δήμαρχος Νέας Αλικαρνασσού Βαγγέλης Σισαμάκης υπογράμμισε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε αυτό το πολύ μεγάλο γεγονός στην πόλη μας. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την εθνική μας σε αυτό το δύσκολο ματς και παράλληλα μέσα από το ωραίο θέαμα που είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουν να δουν από κοντά ένα από τα καλύτερα κλειστά και σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης».
Από πλευράς του ΔΑΟΗ ο πρόεδρος Γιάννης Δροσίτης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μια μεγάλη αθλητική συνάντηση και ένας σημαντικός αγώνας υψηλού επιπέδου. Δώσαμε τις εξετάσεις μας τον Μάιο και με χαρά φιλοξενούμε και πάλι την εθνική μας ομάδα στο Ηράκλειο με την ευχή να πετύχει τον στόχο της. Καλό είναι ο κόσμος του Ηράκλειου να γεμίσει το γήπεδο γιατί το παιχνίδι αυτό θα το δουν αρκετοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο».
Εκπροσωπώντας την ΕΟΠΕ, το μέλος του ΔΣ, Αναστάσιος Πέτκος, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από τρεισήμισι μήνες επιστρέφουμε στο Ηράκλειο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη που παρά το γεγονός ότι έχει φύγει αρκετά χρόνια από το Υφυπουργείο Αθλητισμού συνεχίζει να βοηθάει και να στηρίζει τον αθλητισμό. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Συσαμάκη, Δροσίτη, Κυπραίο και Μωραϊτη για την αγάπη που δείχνουν για τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο της Κρήτης για το ματς με την Τουρκία και ελπίζω ότι το Ηράκλειο θα φανεί τυχερό και πάλι και θα καταφέρουμε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ