Υπέγραψε ο Κόβατς στον Παναθηναϊκό





Την αρχική του επιλογή υποστήριξε τελικά ο Μιχάλης Κόβατς, ο οποίος την Πέμπτη (9/9) υπέγραψε το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό. Μετά την καθυστέρηση που υπήρξε στο κλείσιμο της συμφωνίας, αλλά και την πρόταση που κατέθεσε στον έμπειρο κεντρικό ο ΠΑΟΚ, η συνεργασία τελικά με το τριφύλλι επισφραγίστηκε, αφού όπως είχε δηλώσει ο Κόβατς... "Εχω υποσχεθεί στον Παναθηναϊκό".


Ετσι μετά και την εύρεση κατοικίας στον 39χρονο παίκτη στην Αθήνα, ο Κόβατς αναμένεται να παραμείνει στην πρωτεύουσα, ενώ θα βρεθεί στην κρίσιμη συνάντηση των παικτών του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιο, τη Δευτέρα (13/9).

Αναμονή μέχρι τη Δευτέρα

Η συνάντηση κρίνεται εξαιρετικής σημασίας, αφού η διοίκηση των πρασίνων θα προσπαθήσει να δώσει τις εγγυήσεις που ζητούν οι παίκτες, προκειμένου οι τελευταίοι να κατέβουν στο γήπεδο και να ξεκινήσουν και αυτοί προπονήσεις, όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Α1. Σε διαφορετική περίπτωση οι παίκτες αναμένεται να συνεχίσουν την αποχή από τις προπονήσεις, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι τόσους μήνες.
Η απόφαση βέβαια βρίσκει σύμφωνο και τον Στέλιο Καζάζη, ο οποίος είναι από τους λίγους που προσπαθούν να βρουν λύση σε αυτή την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ερασιτέχνης.
Απίθανο για Καστάρντ
Εν τω μεταξύ νέα σενάρια για απόκτηση ξένου παίκτη έρχονται στην ομάδα, αυτή τη φορά με τον γάλλο ακραίο Λουντοβίκ Καστάρντ. Ο 27χρονος ακραίος είναι το νούμερο δύο στην Εθνική Γαλλίας, πίσω από τον Γκιγιόμ Σαμικά, παρά όμως το γεγονός ότι έχει μείνει χωρίς ομάδα, δεν αναμένεται να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του, ώστε να κλείσει στο τριφύλλι.
Αλλωστε οι άνθρωποι του τριφυλλιού τονίζουν πως στην παρούσα φάση το μόνο που προέχει είναι να γίνει αποπληρωμή στους ήδη υπάρχοντες παίκτες, αλλά και σε αυτούς που έχουν αποχωρήσει το καλοκαίρι, όπως ο Γκιγιόμ Σαμικά.
Στην Αθήνα ο Σάμι
Μπορεί βέβαια ο Σάμι να επέλεξε άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και μπορεί ο Παναθηναϊκός να του χρωστάει χρήματα από την περυσινή σεζόν, ωστόσο ο γάλλος παίκτης δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενος το τετραήμερο ρεπό που έδωσε στους διεθνείς του ο τεχνικός των Τρικολόρ, ο Σαμικά ταξίδεψε και πάλι στη χώρα μας, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται στην Αθήνα.

Πηγή : http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=73543#ixzz0z8KdZ6LF

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ