«Παίρνω διαρκείας, καρφώνω για την επιτυχία»

 
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων ανδρών και γυναικών του Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται, με τους δύο αρχηγούς να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.
Αντρέι Κράβαρικ και Αριστέα Γιακούμπ αναμένουν την στήριξη του κόσμου σε αυτή την νέα προσπάθεια και επισημαίνουν το πόσο σημαντικό είναι να νιώσουν κοντά τους φιλάθλους της ομάδας.
«Παίρνω διαρκείας, καρφώνω για την επιτυχία» είναι το σύνθημα τους, για τα εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει και για τις δύο ομάδες του Ηρακλή.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας τους αθλητές να γνωρίζουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι κοντά και μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς είναι και η αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους χαρίσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές», δήλωσε ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ.
Από την πλευρά της, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Αριστέα Γιακούμπ, τόνισε: «Σε αυτήν την νέα προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει δύναμη με την συμπαράσταση του. Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας συμμετέχει ενεργά, τον νιώθουμε κοντά μας και θα προσπαθήσουμε να τον ικανοποιήσουμε».
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ανδρική ομάδα κυμαίνονται στα 150 € στα διαζώματα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η και 500 € στο διάζωμα VIP.
Τα εισιτήρια διαρκείας της γυναικείας ομάδας κοστίζουν 50 ευρώ.
Διάθεση εισιτηρίων από τα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στο Κατσάνειο (Αγ. Δημητρίου 159β) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -13.00 και 17.00 – 21.00.
Ο Ηρακλής μας χρειάζεται όλους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ-ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.


Πηγή: www.iraklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ