Ένας Λουδοβίκος για τον ΠΑΟ



Ένας Λουδοβίκος για τον ΠΑΟΤο μέλλον της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα κριθεί την προσεχή Δευτέρα όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κίτσιος θα έχει την καθοριστική συνάντηση με τους παίκτες προκειμένου να συζητήσουν τα οικονομικά προβλήματα που τους απασχολούν. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Χρήματα δεν υπάρχουν και τα περιθώρια για τις μεταγραφές των ξένων παικτών στενεύουν.


Ο μοναδικός ξένος που έχει κλείσει είναι ο Ισπανός πασαδόρος Γιόρντι Γκενς, ενώ ο Βούλγαρος Μπόγιαν Ιορντάνοφ έχει προτεραιότητα έναντι του Κάρλος Τεχέδα, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση στην «πράσινη» πρόταση. Εδώ και ένα μήνα έχουν γίνει επαφές και με ξένους ακραίους που δεν είναι στην πρώτη γραμμή αλλά είναι αρκετά οικονομικοί.
Ο βασικότερος από αυτούς είναι ο Γάλλος Λουντοβίκ Κάσταρντ (27 ετών, 1μ.95) ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν στην Εθνική Γαλλίας και ήταν ο αντικαταστάτης του πρώην άσου του «τριφυλλιού» Γκιγιάμ Σαμικά.
Ο Κάσταρντ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στις Κάννες (2008-10) και πιο παλιά στην Παρί (2006-08) και στην Αραγκό ντε Σετ (2004-06). Μάλιστα με την Παρί πήρε και δύο πρωταθλήματα.
Παρότι ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα στον Σαμικά από τη σεζόν 2009-10, ο Γάλλος ακραίος έχει μιλήσει με καλά λόγια στον συμπατριώτη του. Ο Σαμικά έκλεισε στη ρωσική Ίσκρα Οντιτσόβο, αλλά θέλει να κρατήσει καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Σαμικά εκμεταλεύτηκε το 48ωρο ρεπό που πήρε από την Εθνική Γαλλίας κι από χθες βρίσκεται στην Αθήνα για να δει την Ελληνίδα φίλη του, ενώ συνάντησε και πολλούς πρώην συμπαίκτες του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ