Δεν έρχεται τελικά ο Ζέκοφ





Δεν έρχεται στην Ελλάδα ο Αντρέι Ζέκοφ για να εξεταστεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, καθώς δεν εξασφάλισε άδεια από τον προπονητή του και αναμένεται να πάει στην Βάρνα να τον συναντήσει ο Γιώργος Τσικούρης.
Αν και ήταν να βρίσκεται σήμερα (1/9) στην χώρα μας, τελικά αυτό δεν θα συμβεί λόγω της απαγόρευσης από την Εθνική του ομάδα. Ο λόγος για τον Αντρέι Ζέκοφ, που δεν εξασφάλισε άδεια από τον προπονητή της Βουλγαρία, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να εξεταστεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Γιώργο Τσικούρη.

Ο 30χρονος πασαδόρος, που αντιμετωπίζει μια κήλη αθλητού, είναι απολύτως καλά βάσει των όσων λένε οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα καθίσουν άπραγοι και θα περιμένουν το πότε θα τελειώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας, προκειμένου να δουν από κοντά την επένδυσή τους.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται να πάει ο γιατρός του Ολυμπιακού στην Βάρνα, θα εξετάσει τον διεθνή ερυθρόλευκο άσο, θα μιλήσει από κοντά και με τον γιατρό του και μετά θα αποφανθεί. Επαναλαμβάνουμε, ότι η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, όμως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι 100% καλυμμένοι, μιας και η θέση του πασαδόρου είναι η πλέον νευραλγική.Πηγή: www.redplanet.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ