Βάρεσε διάλυση το «πράσινο» βόλεϊ!



Βάρεσε διάλυση το «πράσινο» βόλεϊ!

Εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης αντίκρισε όποιος παραβρέθηκε στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού. Σίγουρα πάντως δεν ήταν οι πλέον ενδιαφερόμενοι, αφού παίκτες και τεχνικό τιμ δεν μπήκαν καν στον κόπο...


Η δύσκολες στιγμές που περνά το τριφύλλι έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπραξαν αυτό ακριβώς που είχαν πει… Να απέχουν σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τουλάχιστον τα δεδουλευμένα δύο μηνών. Ποσά που από φέτος αναμένεται να είναι «κάτω» κατά 40% μετά τις μειώσεις που έγιναν βάσει του υπάρχοντος μπάτζετ.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι καιρό τώρα, όμως φως στο τούνελ, δυστυχώς, δεν υπάρχει… Τη δεδομένη στιγμή, οι μόνοι παίκτες που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαια συνεργασίας είναι οι Πετρέας, Μηνούδης, Ψάρας και Παπαδημητρίου, ενώ οι Ντονάς, Λάππας, Πανταλέων, Γκενς και Κόβατς ενώ έχουν συμφωνήσει μπορούν όποτε το θελήσουν να ψάξουν για άλλη ομάδα, κάτι που ισχύει και για το προπονητικό τιμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κόβατς δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει στην Αθήνα, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το σπίτι που θα μείνει. Υπήρχε η σκέψη να εγκατασταθεί στο σπίτι του Ζαγκούμνι, αλλά ακόμη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι «πράσινοι» είναι χρεωμένοι, καθώς χρωστάνε στον ιδιοκτήτη. Συν τοις άλλοις υπάρχει και ένα χρέος της τάξης των 25000 ευρώ για γήπεδο της Γλυφάδας.

Θολό το τοπίο για την ομάδα του τριφυλλιού, που μέχρι πριν από λίγους μήνες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ έφτασε να διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά ενώ οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι. Και τώρα σκέφτονται ακόμη να μην «κατέβει» η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι τα ευρώ στη μέση, καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο 142.000 ευρώ και να τιμωρηθεί για τρία χρόνια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…


Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ