Φιλικό: Eπίκουρος - Ηρακλής 2-3

Την νίκη με 2-3 σετ (23-25, 25-18, 25-23, 19-25, 10-15) πέτυχε ο Ηρακλής στο ΔΑΚ Πολίχνης, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Επίκουρο.
Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν με εξάδα τους Προύσαλη, Αρχιλάγκος, Νικήτα Εφραιμίδη, Στάνκου, Κανέλλο, Μπίλινγκς και λίμπερο τον Μπαμπαλιούτα, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Κράβαρικ, ο οποίος αγωνίστηκε συντηρητικά κάνοντας μόνο σέρβις. Από το τρίτο σετ και μετά πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Εφραιμίδης, ενώ στο τέταρτο αγωνίστηκε και ο Πιπέργιας, με τον Στεφανίδη να συμμετέχει στο τάι-μπρέικ.
Αμέσως μετά τον αγώνα, ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης δήλωσε: «Είμαστε προβληματισμένοι γιατί δε μπορέσαμε να κόψουμε τον αντίπαλο διαγώνιο, ενώ είχαμε και χαμηλά ποσοστά στην επίθεση. Για αυτό όμως είναι τα φιλικά παιχνίδια, ώστε μέσω αυτών να μπορούμε να βελτιωνόμαστε».
Επίκουρος Πολίχνης: Χαριτωνίδης 4, Κρουζάγιεφ 30, Ντίνας 5, Βοινέα 13, Κυριακίδης 8, Ντίαζ 9, Βλασακίδης λ 33%, Αγγελής λ 43%, Θεοδώρου, Γιάννης, Βλαχόπουλος.
Ηρακλής: Στάνκου 4, Προύσαλης 3, Μπίλινγκς 25, Κανέλλος 14, Αρχιλάγκος 8, Ν. Εφραιμίδης 4, Μπαμπαλιούτας λ 41%, Δ. Εφραιμίδης 9, Χαραλαμπίδης 3, Στεφανίδης 1, Κράβαρικ, Τζιουμάκας.

Πηγή: www.iraklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ