Εν αναμονή του Μπόγιτς στον ΠΑΟΚ



Ανοιχτή είναι ακόμη η ενσωμάτωση του Μαυροβούνιου, από αύριο (25/9), στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στην Κορυτσά η αποστολή, αλλαγή στο πρόγραμμα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (24/9) στην Κορυτσά, όπου από αύριο έως την Κυριακή (25/9) θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά με την συμμετοχή του Άρη, της τοπικής Σκεντέρμπεϊ, και της Στουντέντι.
Ο Επίκουρος, που αρχικά είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στο τουρνουά αντί του Άρη, δεν μπορεί να μετακινηθεί στην Αλβανία εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει ο προπονητής του, Κώστας Χαριτωνίδης.
Ο ΠΑΟΚ ήταν να αντιμετωπίσει το Σάββατο (25/9) στις 19:00 την Σκεντέρμπεϊ, κάτι που άλλαξε λόγω ενός προβλήματος, και έτσι οι "ασπρόμαυροι" θα αγωνιστούν, τελικά, στις 17:00 και η Στουντέντι με τον Άρη στις 19:00. Την Κυριακή (26/9) θα γίνουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.
Το πρωί του Σαββάτου (25/9) υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί προπόνηση.


Ερωτηματικό ο Μπόγιτς
Ο νέος ακραίος του ΠΑΟΚ, Μάρκο Μπόγιτς, παρόλο που έχει εξασφαλίσει την αθλητική βίζα του, ακόμη αποτελεί ερωτηματικό το αν καταφέρει το Σάββατο (25/9) να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να δώσει κανονικά το παρών το Σάββατο (25/9) στο πρώτο φιλικό του "Δικεφάλου" επί αλβανικού εδάφους, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί ακόμη να θεωρείται σίγουρο.

Πηγή: www.olapaok.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ