Κρίστιανσον: "Βιάστηκε ο Τζούριτς"

Κρίστιανσον: "Βιάστηκε ο Τζούριτς"

Ο Άντερς Κρίστιανσον θεωρεί ότι βιάστηκε ο Μίταρ Τζούριτς να γίνει διαγώνιος, αν και στην Α1δεν θα έχει πρόβλημα.


Ο Άντερς Κρίστιανσον ήταν ο άνθρωπος που είχε εμπιστευτεί τον Μίταρ Τζούριτς σε θέση κεντρικού στον Ολυμπιακό, μιας και μέχρι τότε έπαιζε ως διαγώνιος. Ο Σουηδός προπονητής, που πήρε ένα νταμπλ με τους Πειραιώτες αλλά στην δεύτερη σεζόν αποχώρησε μεσούσης της περιόδου, μίλησε στον Στέφανο Λεμονίδη και το "ΦΩΣ" για την απόφαση του 21χρονου άσου να γίνει διαγώνιος, τονίζοντας ότι ίσως βιάστηκε λίγο να πάρει αυτή την απόφαση.

Αρχικά, ο Κρίστιανσον είπε: "Πιστεύω ότι βιάστηκε ο Τζούριτς. Είναι μόλις δυο χρόνια που παίζει βασικός και μάλιστα κεντρικός. Πέρυσι, έκανε κάποιες προπονήσεις, όταν απουσίαζε ο Μίλκοβιτς, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, γιατί είχα μικρό δείγμα. Πρέπει να αλλάξει πλέον τις κινήσεις του και να προσέξει τα γόνατά του. Είναι πάντως πολύ νωρίς για να πούμε με σαφήνεια κάποια πράγματα, γιατί είναι νωρίς για κρίσεις. Θέλει πολλή δουλειά και δύσκολα θα φτάσει σε έναν χρόνο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για την Ελλάδα πάντως, δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, γιατί δεν υπάρχουν διαγώνιοι κλάσης μετά την αποχώρηση του Μίλκοβιτς και του Αγκάμεζ".

Για το πρωτάθλημα της Α1, τόνισε: "Θα είναι το πιο αδύναμο των τελευταίων χρόνων λόγω της οικονομικής κρίσης. Μπορείτε όμως να το εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο, αν προωθήσετε στις ομάδες νεαρούς παίκτες. Θα έχετε κέρδος, αν και αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πλάνο. Το να πάρεις κάποιους παίκτες και να τους δώσεις ευκαιρίες, δεν αρκεί. Αν δεν τους δουλεύει ένας ομοσπονσιακός προπονητής όλο τον χρόνο, δεν μπορείς να φέρεις αποτελέσματα".

Πηγή; www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ