Έκλεισε Καστάρντ, Γιορντάνοφ και περιμένει


Από την αρχή του καλοκαιριού, έχουμε βαρεθεί να αναφερόμαστε σε σημαντικές ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, αν και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάτι γίνεται. Υπάρχει δηλαδή μια κινητικότητα και όλοι στην ομάδα ελπίζουν να συνεχιστεί.

Κλεισμένοι και περιμένουν

Η ελπίδα τους αυτή θα φανεί τη Δευτέρα αν έχει βάση. Ημέρα που θα γίνει, δηλαδή, η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου, με τους παίκτες και παράγοντες του ΤΑΑ. Ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι και αυτό τον ξένων. Οι «πράσινοι» έχουν κλείσει τους Λουντοβίκ Καστάρντ και Μπόγιαν Γιορντάνοφ και για να καταφέρουν να τους κάνουν και τυπικά δικούς τους, θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για τις προκαταβολές. Αν τελικά αυτά τα χρήματα εξασφαλιστούν, τότε ο Γάλλος ακραίος με τον Βούλγαρο διαγώνιο θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό.
Προέχουν τα λεφτά στους Έλληνες

Φυσικά ένα άλλο σημαντικό θέμα, για την ακρίβεια το πιο σημαντικό, έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν στους παίκτες, προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία. Το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό, από τη στιγμή που εκτός από την προετοιμασία, κάνει μεγάλο κακό συνολικά στο σύλλογο, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα για τον Παναθηναϊκό να έχει παίκτες απλήρωτους, οι οποίοι μάλιστα διεκδικώντας -σωστά- τα χρήματά τους να μην κατεβαίνουν στην προετοιμασία.

Πανηγύρισε το διπλό στο «Βικελίδης» ο Λιακόπουλος

Δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου, στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Άρη βρέθηκε ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος. Ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με την ψυχή του την νίκη των παικτών του Νίκου Νιόπλια.

Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης
Πηγή: www.leoforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ