Δευτέρα κρίσης για ξένους και έλληνες





Δευτέρα κρίσης για ξένους και έλληνεςΜία από τις πλέον σημαντικές μέρες για τον φετινό Παναθηναϊκό θεωρείται η Δευτέρα. Στην συνάντηση του Μιχάλη Κίτσιου με τους διοικούντες και παίκτες του ΤΑΑ, θα εξαρτηθεί αν αποκτηθούν οι Καστάρντ και Γιορνάντοφ, αλλά και αν αρχίσουν οι έλληνες τις προπονήσεις.
Μετά το τραγικό καλοκαίρι, τις τελευταίες ημέρες στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού φαίνεται να κινείται κάτι. Η αρχή έγινε με την οριστική συμφωνία με τον Μιχάλη Κόβατς και όλοι στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να συνεχιστεί και τη Δευτέρα. Μια μέρα που θεωρείται -και όχι άδικα- μια από τις πιο κρίσιμες για την ομάδα, καθώς από τη συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου με τους παίκτες και την διοίκηση του ΤΑΑ, θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό το μέλλον του τμήματος.

Κλεισμένοι οι Καστάρντ, Γιορντάνοφ

Αρχικά από τη συνάντηση θα ξεκαθαριστεί αν αποκτηθούν οι δύο ξένοι. Ήδη με τους Λουντοβίκ Καστάρντ και Μπόγιαν Γιορντάνοφ έχει υπάρξει αρχική συμφωνία, προκειμένου ο Γάλλος ακραίος και ο Βούλγαρος διαγώνιος να συνεχίσουν την καριέρα τους στο «τριφύλλι». Η τελική απόκτησή τους, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθούν χρήματα για να δοθούν οι προκαταβολές που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητες για να γίνει μια μεταγραφή. Οι άνθρωποι του ΤΑΑ θα πιέσουν τον Κίτσιο να τους δώσει χρήματα για την προκαταβολή και αν τελικά τον πείσουν, τότε και οι δύο θα ντυθούν στα πράσινα.

Αναμονή για ξεκίνημα προετοιμασίας

Το άλλο και πιο σημαντικό θέμα, έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν στους παίκτες, προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία. Ως γνωστόν οι έλληνες παίκτες έχουν να πληρωθούν από τον Δεκέμβριο και για να αρχίσουν την προετοιμασία τους θέλουν να πάρουν δύο μήνες από τα οφειλόμενα. Το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό, από τη στιγμή που εκτός από την προετοιμασία κάνει μεγάλο κακό συνολικά στο σύλλογο, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα για τον Παναθηναϊκό να έχει παίκτες απλήρωτους, οι οποίοι μάλιστα διεκδικώντας σωστά τα χρήματά τους να μην κατεβαίνουν στην προετοιμασία.

Πανηγύρισε το διπλό στο Βικελίδης ο Λιακόπουλος

Δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου στο εκτός έδρας αγώνα της με τον Άρη βρέθηκε ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος. Ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με την ψυχή του την νίκη των παικτών του Νίκου Νιόπλια.

ΠΗΓΉ:WWW.GAZZETTA.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ