Και τώρα κοιτάξτε και τον Ερασιτέχνη



Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που να έγινε Παναθηναϊκός επειδή θαύμαζε τον Αγκάμεζ, τρελαινόταν με την Ρούξι ή έβλεπε τους πολίστες και δεν μπορούσε να σταματήσει να τραγουδά.
Εντάξει ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει δείξει την μεγάλη του αγάπη στα τμήματα του Ερασιτέχνη, ωστόσο μετά το ποδόσφαιρο, άντε και σε ελάχιστο ποσοστό και το μπάσκετ, υπάρχει το χάος.
Θα πείτε τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά, από την στιγμή που είναι γνωστό πως κάποιος αγαπάει την ομάδα του κυρίως για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στον Παναθηναϊκό έχουν και παραέχουν μιας και οι όποιες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, έχουν να κάνουν σε μεγάλο ποσοστό με την ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα η κόντρα που υπήρξε μεταξύ των μετόχων, έφερε πίσω συνολικά τον σύλλογο, καθώς όπως ήταν φυσικό κανείς από όσους έχουν την οικονομική επιφάνεια δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να ασχοληθεί με τον Α.Ο, από την στιγμή που στην ΠΑΕ δεν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Πλέον με δεδομένο το ότι επιτέλους οι μέτοχοι αποφάσισαν να ενωθούν για το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφήνοντας πίσω τους τις κόντρες και τις συνεχιζόμενες δημόσιες αντιπαραθέσεις, ήρθε η ώρα για όσους θέλουν και αγαπούν συνολικά τον σύλλογο να ασχοληθούν και με τον Ερασιτέχνη. Το κλίμα με την έλευση Πατέρα και τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (όπου έδωσε και το παρών ο πρόεδρος του ΤΑΑ Θοδωρής Λιακόπουλος), είναι ιδανικό.
Αν τελικά αποφασίσουν να το κάνουν θα γίνουν δύο φορές ήρωες στα μάτια του απλού κόσμου και μάλιστα με σαφώς πιο χαμηλό κόστος. Με δεδομένη όχι απλά την εκεχειρία, αλλά την συμφωνία των μεγάλων δυνάμεων, ήρθε η ώρα να εκτοξευθεί συνολικά ο σύλλογος. Οι άνθρωποι για να πετύχουν αυτοί την εκτόξευση υπάρχουν. Το ζητούμενο πλέον είναι αν υπάρχει και η θέληση. Σε περίπτωση όμως που υπάρξει και η θέληση, τότε το «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ» θα τραγουδιέται με υπερηφάνεια όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά για πολλά περισσότερα αθλήματα...
ΥΓ: Χίλια μπράβο στον Θανάση Γιαννακόπουλο που ήταν ο μόνος μέχρι τώρα που μίλησε για βοήθεια στον Ερασιτέχνη. Βέβαια η μεγαλύτερη βοήθεια είναι να ανοίξει με ένα λογικό χρηματικό ποσό ο σύλλογος, αλλά για το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε προσεχώς…
ΥΓ1: Χρυσή ευκαιρία και για παράγοντες που δεν είναι του διαμετρήματος Πατέρα, Τζίγγερ, Βγενόπουλου και Γιαννακόπουλων να μπουν στον Ερασιτέχνη. Αν καταφέρουν να έχουν δίπλα τους την ΠΑΕ μόνο κερδισμένοι θα βγουν.
ΥΓ2: Καλά όλα αυτά αλλά ελπίζουμε αύριο Δευτέρα να μην έχουμε παρατράγουδα στην συνάντηση Κίτσιου με παίκτες και παράγοντες του ΤΑΑ και οι προπονήσεις να αρχίσουν κανονικά.  

Πηγή: www.leoforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ