Συνάντηση... σε πολλά μέτωπα

 
 
Εξαιρετικά κρίσιμη για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κρίνεται η συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας (13/9) μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη και των παικτών της ομάδας, ενώ νέα δεδομένα όσον αφορά στη μεταγραφή ξένου παίκτη, έρχονται στο προσκήνιο.
Οι πράσινοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, κατέθεσαν πρόταση στον 27χρονο διαγώνιο, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Στέλιου Καζάζη, το κασέ του οποίου όμως είναι αρκετά ψηλό για τα δεδομένα του Ερασιτέχνη.

Ο βούλγαρος πρώην παίκτης της ΕΑΠ και του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με το τριφύλλι, ωστόσο το δεδομένο που θα κρίνει τόσο τον μεταγραφικό σχεδιασμό στο τμήμα βόλεϊ, όσο και την ικανοποίηση των αιτημάτων των παλιών παικτών της ομάδας, εξαρτάται από τα όσα συζητηθούν στη συνάντηση της Δευτέρας (13/9).

Ετσι, σε περίπτωση που ο Μιχάλης Κίτσιος δώσει τις εγγυητικές επιταγές στους παίκτες που είναι απλήρωτοι από τον Δεκέμβρη, αλλά και την προκαταβολή που ζητά ο Γιορντάνοφ από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν για την ομάδα.

Σε τέτοια περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μεταγραφή ξένου (με προτεραιότητα στον Γιορντάνοφ, που έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά και την περίπτωση του γάλλου Λουντοβίκ Καστάρντ να... παίζει), αλλά και να κατέβουν οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει, για προπονήσεις, βάζοντας τέλος στην αποχή - διαμαρτυρία των τελευταίων εβδομάδων.

Ολα αυτά βέβαια θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό την Δευτέρα (13/9), οπότε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κάνει γνωστές τις επιλογές που έχει και τις λύσεις που προτείνει, ώστε να βγει από το τέλμα το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Πηγή: http://www.sport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ