Φιλικό: Λαμία - Ηρακλής 3-0

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά της Καρδίτσας πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, κερδίζοντας και τον Ηρακλή με 3-0 σετ (26-24, 26-24, 25-22) και κατέκτησε την πρώτη θέση. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν σταθερή στην απόδοσή της και στους τρεις αγώνες, έπαιξε με πάθος και ενθουσιασμό, προσφέροντας θέαμα αλλά και ουσία στο παιχνίδι της.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Μας βοήθησε αυτό το τουρνουά για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, κυρίως για τα νέα τα παιδιά. Αυτό ήταν το χρήσιμο. Πρέπει να αξιολογήσουμε αυτά τα νέα παιδιά που έχουμε. Το σημαντικό επίσης είναι η επιστροφή των Κράβαρικ και Γκόρτσιανουκ».

ΓΣ Λαμία (Δ.Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 4, Price 17, Roljic 13, Ανάγνου 9, Πελεκούδας 9, Σφενδυλάκης 6, Γκαράς λίμπερο 83%, Μανιάτης, Δραγκίδης. Δεν αγωνίστηκε ο Κόμελ προληπτικά, λόγω τραυματισμού.
Ηρακλής (Α.Λεώνης): Προύσαλης, Τζιουμάκας 5, Κανέλος 4, Stancu 9, Εφραιμίδης Δ. 2, Εφραιμίδης Ν.9, Μπαμπαλιούτας λίμπερο 79%, Κράβαρικ 7, Γκόρτσανιουκ 11, Χαραλαμπίδης, Πιπέργιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ