Φιλικό: Καρδίτσα - Ολυμπιακός 2-3

Δύσκολη επικράτηση επί της Καρδίτσας



Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός στον τελευταίο του αγώνα για το τουρνουά της Καρδίτσας, όπου επικράτησε με 3-2 σετ του τοπικού ΣΠΑΚ, αν και έχανε με 2-0 κάποια στιγμή και έδειχνε ότι ήταν κοντά σε μια απρόσμενη ήττα.


Ο Φλάβιο Γκουλινέλη παρέταξε την ομάδα με διαγώνιο τον Σζάρεκ, ακραίους τους Σωτηρίου και Φράγκο, πασαδόρο τον Κοκκινάκη, κεντρικούς τους Ανδρεάδη και Παπάζογλου και λίμπερο τον Κουζούνη. Επιπλέον, αγωνίστηκαν στο ματς και οο Κραλ-Μάρκου.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα δυο πρώτα σετ με 25-21 και 25-22 αντίστοιχα, οι πρωταθλητές Ελλάδας απάντησαν με 16-25 και 22-25, ενώ πήραν και το τάι μπρέικ πανεύκολα με 7-15, φτάνοντας στην δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες στην φιλική αυτή διοργάνωση.




Ανδρεάδης: "Παίξαμε σχετικά καλά"



Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε τα εξής: "Αν δούμε συνολικά τα τρία παιχνίδια του τουρνουά, παίξαμε σχετικά καλά. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι είχαμε ως πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη που δεν γνωρίζει τη θέση τότε τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια γιατί τα πήγε περίφημα. Αν δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορώ να πω τα εξής. Με τη Λαμία, μετά τον τραυματισμό του Φιλίποφ έπρεπε να προσαρμοστούμε σε μία σύνθεση ανάγκης με συνέπεια να χάσουμε.

Κόντρα στον Ηρακλή εφαρμόσαμε στο παιχνίδι μας πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις έχοντας μάλιστα διάρκεια στην απόδοσή μας. Στο τελευταίο παιχνίδι μπήκαμε χαλαρά. Οι φανέλες του Ολυμπιακού από μόνες τους δεν κερδίζουν καμία ομάδα. Ετσι, όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0 σετ σοβαρευτήκαμε και τελικά νικήσαμε στο τάι μπρέικ. Συγχαρητήρια στον Σ.Π.Α. Καρδίτσας για τη διοργάνωση του τουρνουά. Εύχομαι να έρθουμε και του χρόνου".



Εξετάσεις την Δευτέρα για Φιλίποφ

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για τον Πειραιά αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ να τονιστεί ότι ο πασαδόρος του Θρύλου, Ντίμα Φιλίποφ, θα εξεταστεί τη Δευτέρα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Γιώργο Τσικούρη.



Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΤΑΑ

Τέλος, με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον ΣΠΑΚ για την άρτια διοργάνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. συγχαίρει τον πρόεδρο, Ηλία Αντωνίου και το Δ.Σ. του Σ.Π.Α. Καρδίτσας για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά βόλεϊ που διεξήχθη στην Καρδίτσα. Τέτοιες πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα σωματείων από την περιφέρεια, βοηθούν στη διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ και φέρνουν τη νεολαία ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας".


*Εξάλλου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί την Τρίτη (19:30) το Μαρκόπουλο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Η αναμέτρηση θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Πηγή: www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ