Φιλικό γυναικών: Aγία Παρασκευή - Ηρακλής Κηφισιάς 2-2


Η καινούργια ομάδα του Γιώργου Ρούσση παρουσίασε θετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο τεστ με τον Ηρακλή Κηφισιάς!








Αρκετά θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής, Γιώργος Ρούσσης, από τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς, εντός έδρας! Ο καινούργιος τεχνικός του τμήματος, ο οποίος έχει ως όπλο την εμπειρία του από τις υπηρεσίες του ως βοηθός του Γιώργου Λυκούδη στην Εθνική Γυναικών και στο Α.Ο Μαρκόπουλου, είδε την ομάδα του να ανακυκλείται ισόπαλη με 2-2 σετ κόντρα στο συγκρότημα, το οποίο θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας τη νέα σεζόν! Γι’ αυτό τον λόγο, ο κ. Ρούσσης δε θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του μετά τη λήξη του ματς, τονίζοντας, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο! Παίξαμε το πρώτο μας φιλικό με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς και πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση! Χρόνο με το χρόνο θα βελτιωνόμαστε και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα», είπε ο κ. Ρούσσης! Ο νέος προπονητής της Αγίας Παρασκευής, χρησιμοποίησε στα δύο πρώτα σετ την Κωνσταντίνα Σφυρή στη θέση της πασαδόρου, τη Φαίδρα Μαδαρού ως διαγώνια και τις Αριάννα Παπαγιάννη και Ιουλία Χανδρή στις θέσεις των ακραίων. Οι Αγγελική Κόλλια και Ζένικα Μαλουσάρη χρησιμοποιήθηκαν στις θέσεις των κεντρικών, ενώ η Φωτεινή Πόγκα σ’ αυτή του λίμπερο! Στα δύο τελευταία σετ, ο κ. Ρούσσης χρησιμοποίησε τη Νάντια Μωραϊτίδου ως ακραία και τη Φωτεινή Γκίνη στη θέση της πασαδόρου. Τα σετ του αγώνα ήταν: 18-25, 16-25, 25-15, 25-19.

Τικταπανίδου και επισκέψεις!

Στο γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής δεν έδωσε το Σάββατο το απόγευμα το παρών η Μαρία Τικταπανίδου! Η Λαρισσαία λίμπερο με καριέρα στην Ε.Α. Λάρισας, αλλά και στην ΑΕΚ για τρία συναπτά έτη, είναι κλινήρης με συνέπεια ο Γιώργος Ρούσσης να στερηθεί τις υπηρεσίες της! Αντίθετα, το παρών στο γυμναστήριο της περιοχής των Βορείων Προαστίων έδωσαν δύο παλιές παίκτριες της Αγίας Παρασκευής! Πρόκειται για την κεντρική και την ακραία του Γ.Σ Πετρούπολης, Ισμήνη Στράγκα και Αργυρώ Θεολόγου, αντίστοιχα, οι οποίες είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με την τέως συμπαίκτρια τους, Νάντια Μωραϊτίδου μετά τη λήξη του αγώνα. Ακόμα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία δεκάδων βολεϊμπολιστριών, οι οποίες συγκροτούν το ένα από τα τρία τμήματα της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς! Οι αθλήτριες του Γιάννη Παύλου ομόρφυναν με την παρουσία τους περισσότερο την ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής και μαζί με τον προπονητή τους και την έφορο, κα. Αντωνοπούλου, παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση. Επιπλέον, παρούσα σ’ ένα από τα αμέτρητα παιχνίδια που έχει παρακολουθήσει στη ζωή της, ήταν η έφορος, Αργυρώ Μπονάρου, η οποία μαζί με τους παράγοντες, Θανάση Δημακόπουλο και Θανάση Τζιβέλο, παρακολούθησαν το ματς από τον πάγκο της ομάδας!

Πετράκης: «Αξιόλογη ομάδα»!


Νέες παίκτριες, νέος προπονητής, αλλά ίδιος Πρόεδρος! Ο Γιώργος Πετράκης είναι πιστός και τη φετινή χρονιά στην ομάδα του, υπηρετώντας την από το ίδιο πόστο και ευελπιστώντας να τη δει να τερματίζει σε ικανοποιητική θέση στον καινούργιο… μαραθώνιο! «Παίξαμε καλά, αν και ακόμα είναι αρχή! Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με αρκετές νεαρές αθλήτριες, ενώ έχει μειωθεί αισθητά το ποσό του ετήσιου προϋπολογισμού για την συντήρηση του τμήματος. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα με δικές μας αθλήτριες και όχι με δανεικές! Τέλος οι υποσχετικές γι’ εμάς αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν!», είπε ο κ. Πετράκης, ενώ αναφέρθηκε και στο βαθμό δυσκολίας του ομίλου στον οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα του την επόμενη σεζόν! «Έχουμε κληρωθεί να αγωνιστούμε με καλές ομάδας, ενώ το ευχάριστο είναι πως δε θα έχουμε πολλά ταξίδια! Θα αναγκαστούμε να μεταβούμε μόνο στην Πάτρα και στο Άργος, ενώ στην πόλη της Αχαΐας θα χρειαστεί να νοικιάσουμε κάποιο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν τα κορίτσια για λίγες ώρες μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα!», ολοκλήρωσε ο ισχυρός άνδρας των τμημάτων βόλεϊ, ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα με ύφος μεγιστάνα από τις εξέδρες του γηπέδου!



Πηγή; www.athlisi.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ