Φιλικό: Κηφισιά - Φοίνικας 2-2

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Φοίνικα


Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες στην Κηφισιά η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 (23-25, 26-24, 27-29, 25-20) σετ με τον Φοίνικα Σύρου, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2.

 
 

Το νέο είναι ότι η Κηφισιά είχε για πρώτη φορά στη σύνθεσή της τον Γιάννη Νανγκά, που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα των βορείων προαστίων. Αλλαγή έπαιξε και ο Καναδός Τόμας Γιάρμο που έφτασε στην Ελλάδα χθες το πρωί. «Ακόμα θέλουμε δουλειά. Περίμενα κάτι περισσότερο» είπε ο πάντα απαιτητικός Σωτήρης Δρίκος, ενώ ο τεχνικός του Φοίνικα Νίκος Νεόφυτος είπε: «Μετά το τεστ με τον Παναθηναϊκό κάναμε άλλη μια καλή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα Α1».
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δρίκος): Νικολάκης, Ναγκά, Ιωάννου, Σάκι, Ντάγκουμπιτς, Καλαϊτζίδης / Ταμπουρατζής (λ), Γιάρμο, Γεωργάς, Μουρούτης, Βολουδάκης, Καρακίτσος, Γκόρτσανιουκ.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νεόφυτος): Τσέργας, Μουσκέιρα, Κουρούπης, Νικηφορίδης, Θάνος, Καρανικολάου / Κάπελας (λ), Παπακυριακού, Αρβανίτης, Μαργακός, Ρούσης, Αγγελίδης.


Νέο ραντεβού
Ο Φοίνικας προσκάλεσε την Κηφισιά στη Σύρο σε αγώνα φιέστα που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Νωρίτερα η Κηφισιά θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό (Α2) την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Ζηρίνειο. Ο Φοίνικας θα δώσει την Τετάρτη 6/10 φιλικό με τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο, το Σάββατο 9/10 με τον Κόροϊβο Αμαλιάδας και στις 13/10 με τη Μεταμόρφωση.


Εφυγε κι ο Κάλα
Μετά τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο Καλντέιρα και ο Γιοσλέιντερ Κάλα έφυγε από την τουρκική Μπεσίκτας και αναζητά ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Κουβανός, που πέρυσι ήταν στον Ηρακλή, έφυγε από την Μπεσίκτας λόγω οικονομικών και οργανωτικών προβλημάτων.


Για 5η φορά η Πυροσβεστική!
Με ομάδα που θα τη ζήλευε ακόμα και σύλλογος της Α1 η Πυροσβεστική έκανε για 5η συνεχή χρονιά περίπατο στο στρατιωτικό πρωτάθλημα. Με τον Μπάεφ να επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό δράση και τον Λάππα παρτενέρ στη θέση των ακραίων, πασαδόρο τον Τερζή και διαγώνιο τον Γκιούρδα η Πυροσβεστική με προπονητή τον Παύλο Καραμαρούδη νίκησε στον τελικό το Λιμενικό με 3-0 (25-17, 25-18, 25-19) και πήρε τον τίτλο. Οι αγώνες και οι απονομές έγιναν στο κλειστό του Παπάγου.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (Καραμαρούδης): Μπάεφ, Τερζής, Γκιούρδας, Λάππας, Χατζηαντωνίου, Γραμματικόπουλος / Στεφάνου (λ).
ΛΙΜΕΝΙΚΟ (Λυκούδης): Δημ. Καζάζης, Μπέλλος, Μηνούδης, Μπεκιάρης, Κεμανετζής, Ουτζής / Κατσέλης (λ), Ντράγκοβιτς, Σπανός.
*Την 3η θέση πήρε ο Στρατός, που νίκησε την Αστυνομία 3-1 σετ. Στους ημιτελικούς: Λιμενικό - Στρατός 3-2, Πυροσβεστική - Αστυνομία 3-0.
Κοινή προπόνηση
Οι γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έκαναν χθες κοινή προπόνηση στου Ρέντη και έκαναν και προπονητικό φιλικό (σερβίς, κόντρα μπάλες) που δεν κρατήθηκε σκορ.
*Σε φιλικό αγώνα που έγινε την Πέμπτη η ΑΕΚ νίκησε το Μαρκόπουλο 3-0 (25-23, 26-24, 25-18), ενώ παίχτηκε και 3ο σετ που νίκησαν πάλι οι «κιτρινόμαυρες» 25-20.

Πηγή; www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ