Φιλικό γυναικών: Μαρκόπουλο - ΑΕΚ 0-3

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών στο πρώτο φιλικό της χρονιάς- Κοντά στις «κιτρινόμαυρες» και οι οπαδοί της ομάδας.


Στις 30/9 η  ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ έδωσε την πρώτη της φιλική αναμέτρηση λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τα κορίτσια έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Ένωση αγωνίστηκε εκτός έδρας κι επικράτησε της ομάδα του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι ομάδες συμφώνησαν να παιχτεί ακόμα ένα σετ. Κι εκεί η ΑΕΚ νίκησε κάνοντας 4-0 τα σετ. Μάλιστα στο τελευταίο αγωνίστηκαν και από τις δύο ομάδες οι παίκτριες που βρίσκονταν στο πάγκο δείχνοντας ότι μπορούν να τις υπολογίζουν οι προπονητές τους. Ο Γιώργος Σαμαράς σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του που σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδειξαν να έχουν «δέσει» σαν σύνολο και τη νέα αγωνιστική σεζόν να διεκδικούν τίτλους.

Πρώτη σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν η Κάταλιν Κις, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και ακολούθησαν οι Καλαϊτζίεβα και Μπορόβινσεκ με 11 και 9 πόντους αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα κορίτσια είχαν και την στήριξη τουλάχιστον 30 οπαδών τους, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο του Μαρκόπουλου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτριών του Γιώργου Σαμαρά στο πρώτο φιλικό της χρονιάς.

Τα σετ: 16-25,23-25, 15-25,23-25

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ