Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο τρίτος και τελευταίος σταθμός του INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series




                                 
Στο Yabanaki, στη Βάρκιζα βρέθηκαν όλοι οι φίλοι του beach volley την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν το τελυταίο τουρνουά του INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series. Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες και νικητές αναδείχτηκαν οι Πιπεργιάς Γ. – Ζαροδήμου Λ. που επικράτησαν των Σταμπέλου Γ. – Χατζηβασιλείου Β. με σκορ 21-19.

Το INTERSPORT Beach Volley Mixed Open Series δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό μέσα από οργανωμένα μεικτά τουρνουά beach volley μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Αποδεδειγμένα αποτέλεσε για το καλοκαίρι του 2010 ένα ευχάριστο και επιτυχημένο αθλητικό γεγονός για τους beach volley fans, συγκεντρώνοντας συνολικά 70 συμμετοχές. Η υπεύθυνη της ακαδημίας του Vari Sports Club Έφη Σφυρή, δήλωσε: “To Intersport Mixed open τελείωσε με σημαντική επιτυχία για την Ακαδημία μας. Συγχαρητήρια στο Γιώργο και ιδιαίτερα στη Λιζέτα που έπαιξε άψογα, καθώς και στο έτερο ζευγάρι του τελικού το Γιάννη και τη Βίκυ που είχαν σταθερή απόδοση όλο το καλοκαίρι, τερματίζοντας πρώτοι στη συνολική βαθμολογία. Ραντεβού το καλοκαίρι του 2011 με ακόμη περισσότερους αγώνες στην άμμο!»

Πηγή: www.beachvolleyball.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ