«Στάση αναμονής »




Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πληροφορήθηκαν τα της συνάντησης του Μιχάλης Κίτσιου με τον Στέλιο Καζάζη, αλλά κρατούν στάση αναμονής. Έχουν μάθει τι διημείφθη μεταξύ των δύο ανδρών και πλέον περιμένουν το ραντεβού της Δευτέρας, εκεί δηλαδή όπου θα ξεκαθαρίσουν όλα. Εκεί όπου θα κριθεί ουσιαστικά το μέλλον της ομάδας και γι’ αυτό το λόγο είναι ίσως ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού των τελευταίων ετών. Ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι όλα θα τακτοποιηθούν, με τους αθλητές, μέχρι να γίνει η συνάντηση, να μη θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Το θέμα της επικείμενης συνάντησης μεταξύ της διοίκησης και των παικτών συζητήθηκε κατά το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, την Πέμπτη. Εκεί έγινε αναφορά στα οικονομικά προβλήματα του τμήματος και αναζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να πληρωθούν οι παίκτες. Παράλληλα ειπώθηκε ότι θα πρέπει να υπογραφούν άμεσα τα συμβόλαια των παικτών που είναι στον «αέρα», δηλαδή των Σωτήρη Πανταλέοντα, Ηλία Λάππα και Στάθη Ντονά. Και οι τρεις έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό, όμως ακόμα δεν είναι και τυπικά παίκτες του «τριφυλλιού».
Όσον αφορά στο μπάτζετ αυτό θα είναι γύρω στις 600.000 ευρώ, εκτός αν βρεθούν χορηγοί και το ποσό αυτό αυξηθεί. Τα χρήματα αυτά, πάντως, είναι μόνο για τις φετινές υποχρεώσεις και όχι για τις περσινές οφειλές. Σχετικά με τους ξένους που ζήτησε ο Στέλιος Καζάζης, καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί. Για τη θέση του διαγώνιου, το «τριφύλλι» εξακολουθεί να κοιτάζει την περίπτωση του Κάρλος Τεχέδα, χωρίς να έχει εγκαταλείψει αυτή του Μπόγιαν Ιορντάνοφ που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Μάλιστα ο Βούλγαρος εμφανίζεται πολύ θετικός με την προοπτική να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα θα κριθούν από τα οικονομικά του τμήματος.

«Φτιάξτε ομάδα και έρχομαι»
Στην Αθήνα βρίσκεται πάντως και ένας παλιός γνώριμος των «πράσινων». Ο λόγος για τον Γκιγιόμ Σαμικά που βρήκε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος το ρεπό από την Εθνική Γαλλίας, να έρθει στην πατρίδα μας η οποία και βρίσκεται στην καρδιά του, όπως άλλωστε και ο Παναθηναϊκός. Ο Γάλλος παίκτης έλεγε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους του τμήματος με τους οποίους συναντήθηκε: «Φτιάξτε ομάδα και εγώ του χρόνου πάλι εδώ θα είμαι». Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαμικά ήθελε να μείνει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να του καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις.

Πηγή: www.prasini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ