"Θα προσδώσει ταχύτητα στην ομάδα"


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, μιλάει στο olaPAOK.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου", Μάρκο Μπόγιτς. "Έχει καλύτερα στοιχεία στην υποδοχή από τον Χιετάνεν", τονίζει

Ο Μάρκο Μπόγιτς ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα", μιας και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Όουενς, ο οποίος καθυστερούσε να απαντήσει, παρά τη βελτιωμένη πρόταση που του είχε καταθέσει ο "Δικέφαλος". Ο 22χρονος Μαυροβούνιος αποτελεί μια προσθήκη με παρόν και μέλλον,
αφού το νεαρό της ηλικίας του, σε συνδυασμό με τις καλές συστάσεις που τον ακολουθούν, συγκλίνουν στο ότι ο ΠΑΟΚ έπραξε σωστά που τον απέκτησε, κάτι που απομένει να αποδειχτεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπόγιτς αγωνίζεται ως ακραίος και τις προηγούμενες σεζόν φορούσε την φανέλα της Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα. Είναι διεθνής με το Μαυροβούνιο, δεξιόχειρας, έχει ύψος 2.01, ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το άλμα του και θα αντικαταστήσει τον Φιλανδό Μάτι Χιετάνεν στο ρόστερ του "Δικεφάλου". Με την απόκτηση του Μπόγιτς, ο ΠΑΟΚ κλείνει την "τρύπα" που υπήρχε στη θέση του ξένου ακραίου. Ο παίκτης από το Μαυροβούνιο αναμένεται τη Δευτέρα (13/9) στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

"Πολύ καλός στην υποδοχή"

Τι λέει όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, για τον Μάρκο Μπόγιτς;

"Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, με στοιχεία από τη σερβική σχολή βόλεϊ. Η προσθήκη του Μπόγιτς, σε συνδυασμό με την εμπειρία των Δημητρακόπουλου και Λινς στην υποδοχή, μας ισχυροποιεί αρκετά. Έχει καλύτερα στοιχεία στην υποδοχή από τον Χιετάνεν, τον οποίο είχαμε πέρσι στην ομάδα. Με τον Μπόγιτς μπορούμε να παίξουμε πιο γρήγορα, μπορεί να γίνει το παιχνίδι μας πιο θεαματικό. Είναι μόλις 22χρονών, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του".

Πηγή: www.olapaok.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ