«Ναυάγιο» με Γκάμαρη



«Ναυάγιο» με Γκάμαρη

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η σημερινή συνάντηση του Γιώργου Γκάμαρη με τον Ερασιτέχνη. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν εγγυητική επιστολή μέχρι τον Ιούνιο του 2011, ενώ ο νεαρός επιχειρηματίας είπε πως έχει (δεν την εμφάνισε), για τις 31/12/2011. «Δεν επανέρχομαι με νέα πρόταση» ανέφερε στο gazzetta.gr ο Γιώργος Γκάμαρης.


Όχι απλώς για ακόμα μία φορά δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά μετά τις σημερινές εξελίξεις η περίπτωση να υπάρξει συμφωνία του Ερασιτέχνη με την πλευρά Γκάμαρη, για ανάληψη του ΤΑΑ από τον νεαρό επιχειρηματία οδηγείται σε ναυάγιο.
Τέταρτη και φαρμακερή…
Σήμερα στα γραφεία του Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Γκάμαρη, μια συνάντηση που όχι απλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αλλά όπως φαίνεται μπορεί να είναι και η τελευταία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι δεν βρέθηκε και πάλι σημείο αναφοράς σχετικά με την εγγυητική επιστολή.
Ο ένας Ιούνιο, ο άλλος Δεκέμβρη
Συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τον νεαρό επιχειρηματία εγγυητική επιστολή μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και η οποία θα καλύπτει το μπάτζετ που θα φτάνει τα 800.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Γκάμαρης, χωρίς ωστόσο να την δείξει, επισήμανε πως έχει εγγυητική για τις 31/12/2011, με τον Ερασιτέχνη να μην θέλουν να το συζητήσουν καν.
Χορηγός με 150.000
Η επόμενη λύση που πρότεινε ο Ερασιτέχνης, ήταν να δώσει ο Γκάμαρης 150.000 ευρώ ως χορηγία και η επιτροπή του ΤΑΑ από τριμελής να γίνει πενταμελής, με την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή να βάζει δύο δικά της άτομα. Σε αυτό το θέμα ο Γκάμαρης δεν έδωσε κάποια απάντηση, ενώ μιλώντας μας μετά κατά την έξοδό του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει. Και στον Παναθηναϊκό πάντως τονίζουν πως όποτε φέρει είτε την εγγυητική επιστολή, είτε τα 150.000 θα υπάρξει και η ανάλογη συμφωνία.
Γκάμαρης: «Διαφορετική φιλοσοφία και δεν επανέρχομαι»

Ο Γιώργος Γκάμαρης μιλώντας στο gazzetta.gr έκανε λόγο για διαφορετική φιλοσοφία και ξεκαθάρισε πως λόγω υποχρεώσεών του στο Μαρούσι δεν επανέρχεται με νέα πρόταση. Αναλυτικά τόνισε: «Δεν ξέρω από πού προκύπτουν αυτοί οι ισχυρισμοί και τι σκοπούς εξυπηρετούν, αλλά η αλήθεια είναι μία. Παρουσιάστηκα  σήμερα ενώπιον της επιτροπής μαζί με τον επιχειρηματία, οικονομικό σύμβουλο, εκπρόσωπο της τράπεζας και νομικό σύμβουλο. Προτείναμε να αναλάβει η ομάδα μας το μάνατζμεντ του ΤΑΑ με εγγυητική επιστολή τραπέζης λήξεως 12ου  του 2011 ύψους 800.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε λόγω διάρκειας λήξεως τη εγγυητικής επιστολής. Αυτό φανερώνει διαφορετική φιλοσοφία, η οποία δεν θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό που έχουμε για την ομάδα και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου στο Μαρούσι, δεν σκοπεύω άμεσα να επανέλθω με νέα πρόταση. Όταν οι συνθήκες είναι ώριμες το ξανασυζητάμε».

«Μόνο αν βάλει εγγυητική...»
Κατά την έξοδό του από τα γραφεία, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλης Κίτσιος, δήλωσε: «Αύριο θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή του Ερασιτέχνη και θα ληφθούν αποφάσεις. Ο Γκάμαρης θέλει να πάρει το τμήμα χωρίς εγγυήσεις και μας είπε ότι θα ρισκάρει τα χρήματα που θα βάλει, άλλα ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο, μόνο αν βάλει εγγυητική επιστολή θα προχωρήσουμε. Αν το αφήσουμε έτσι μπορεί να φτάσει το χρέος στα ύψη και μετά θα τρέχει ο Ερασιτέχνης να το καλύψει. Δεν μπορούμε να δώσουμε το τμήμα χωρίς εγγυήσεις».

Όσον αφορά την.. .βροντερή μαζική απουσία παικτών και προπονητικού τιμ από την "πρώτη" προπόνηση της ομάδας, είπε: «Με την ομάδα θα πάνε όλα καλά, θα έχω συνάντηση με τους παίκτες και θα λυθούν τα προβλήματα».

Για το ότι δεν υπήρχε εκπρόσωπος της διοίκησης στην προπόνηση, απάντησε: «Ρωτήστε τον Λιακόπουλο...».
«Δεν δόθηκαν εξηγήσεις, δεν υπήρξε συμφωνία»

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου μας, η τελική συνάντηση μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο και της εταιρείας G.Media, συμφερόντων του κ. Γκάμαρη, ώστε να αναλάβει το ΤΑΑ (βόλεϊ Αντρών) του Συλλόγου.
Επειδή δεν παρουσιάστηκαν οι εγγυήσεις (η εγγυητική επιστολή κλπ) που χρειαζόταν ώστε να προχωρήσει η παραχώρηση στον όμιλο επιχειρηματιών δεν υπήρξε τελικά συμφωνία.
Για το θέμα αυτό, θα συνεδριάσει αύριο (Πέμπτη 2/9) η Εκτελεστική Επιτροπή του Παναθηναϊκού Α.Ο».

«Διαφορά φιλοσοφίας»

Ο Γκάμαρης παρέδωσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού επιστολή, στην οποία κάνει λόγο για διαφορετική φιλοσοφία. Παρόλα αυτά, τονίζει ότι η ομάδα συνεχίζει να τον ενδιαφέρει.
Η επιστολή:
«Προς Δ.Σ Ερασιτέχνη:
Η διαφορετική χρονική προσέγγιση φανερώνει διαφορετική φιλοσοφία η οποία θεωρώ ότι δεν θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό που έχουμε στο μυαλό μας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός παραμένει στους στόχους μας και στο επόμενο χρονικό διάστημα ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να το ξανασυζητήσουμε όταν οι συνθήκες θα είναι ώριμες. Στην παρούσα φάση τα δεδομένα που προκύπτουν από τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει δεν θα μου επιτρέψουν να προσφέρω στον Παναθηναϊκό όπως θα ήθελα και έπρεπε.
Ευχαριστώ,
Γιώργος Γκάμαρης»

www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ