Συνεχίζεται η δουλειά σε άνδρες και γυναίκες!


 
Συνεχίζεται η δουλειά

Στο Ρέντη προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν τη σκληρή προετοιμασία τους εν όψει των αρχών της σεζόν.

Ο Γκουλινέλι εξακολουθεί να δίνει βάρος σε μερικά πράγματα και ως εκ τούτου, δεν σταματά να προπονεί τους παίκτες του σκληρά και σε ταχείς ρυθμούς. Την Τετάρτη, η απογευματινή προπόνηση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ενώ το πρωί, οι παίκτες έκαναν βάρη στο Red Gym του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» και ασκήσεις στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη.

Την Πέμπτη το πρωί, οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σε φυσική κατάσταση στο Ρέντη και το μεσημέρι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα χαλάρωσης.
 
Δουλεύουν και οι γυναίκες
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών, την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε (φυσική κατάσταση) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση ενδυνάμωσης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Την Πέμπτη το απόγευμα οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας μας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα προπόνησης σε πισίνα και άμμο στο «Anima Club» που βρίσκεται στην Ανάβυσσο.
 
Πηγή : www.gavros.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ