2/9/2010 - Η αναχώρηση της Εθνικής ανδρών για Τουρκία


Με προορισμό την Άγκυρα αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τουρκία.

Η 12άδα της Εθνικής: Δημήτρης Τζούριτς, Απόστολος Αρμενάκης, Γιώργος Πετρέας, Θάνος Τερζής, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Προύσαλης, Θεόκλητος Καριπίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γεράσιμος Κανέλλος, Ηλίας Λάππας, Ανδρέας Φράγκος και Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Τα μέλη της αποστολής: Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου (αρχηγός αποστολής), Μάριος Γκιούρδας (τιμ μάνατζερ), Γκόρντον Μέιφορθ (προπονητής), Αντώνης Τσακιρόπουλος (βοηθός προπονητή), Μανώλης Ρουμελιώτης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Σομπόνης (στατιστικολόγος), Νίκος Παπαγεωργίου (φυσιοθεραπευτής), Ρήγας Ρηγόπουλος (φροντιστής).
Απεσταλμένος δημοσιογράφος του ΠΣΑΤ είναι ο Δημήτρης Τυχάλας.

Ο αγώνας της Ελλάδας με την Τουρκία θα διεξαχθεί στο «Baskent Sports Hall»  την Κυριακή στις 15:00, παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέα Μαυρομάτη και του αναπληρωτή προέδρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργου Μανωλόπουλου.

Η Εθνική ομάδα θα φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω Κωνσταντινούπολης στην Άγκυρα και το απόγευμα έχει προγραμματισμένη προπόνηση στο γήπεδο του κυριακάτικου αγώνα.

Το Σάββατο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 έως 15:00 και την Κυριακή το πρωί στις 09:00. Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:25.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ