Ευχαριστημένος ο Οικονομίδης







Ολοκληρώνεται η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας των παικτών του Άρη Μαρμούρη, οι οποίοι βρίσκονται στο γήπεδο από τις 16 Αυγούστου.

Μάλιστα, το πρόγραμμα των «κιτρίνων» περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, το πρωί στίβο ή βάρη και το απόγευμα προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, έχει, πάντως, λευκό το απουσιολόγιό του, δεδομένου ότι όλοι οι παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία είναι κανονικά στη διάθεσή του, με εξαίρεση τους διεθνείς, Θάνο Τερζή και Μάρκο Σάμαρτζιτς, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της χώρας τους.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, τόνισε για τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν αυτές τις τρεις εβδομάδες οι παίκτες μου, αλλά κυρίως για την όρεξη που επιδεικνύουν», για να προσθέσει:
«Οι αθλητές της ομάδας προπονούνται καθημερινά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για την ώρα, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις, καθώς είναι νωρίς ακόμα για φιλικά. Εκεί, όπου άλλωστε θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα δουλειάς μας».
Πηγή: www.arisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ