Μένει στον Ερασιτέχνη το βόλεϊ των ανδρών




Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή του Παναθηναϊκού Α.Ο με αποκλειστικό θέμα το τμήμα βόλεϊ Ανδρών (Τ.Α.Α) του Συλλόγου.



Μετά από αναλυτική συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:



1. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα συνεχίσει να καλύπτει το ΤΑΑ του Συλλόγου για δεύτερη συνεχή χρονιά.
2. Με δεδομένα τη γενικότερη οικονομική συγκυρία και τα πενιχρά οικονομικά του Συλλόγου ο προϋπολογισμός του τμήματος θα είναι δραστικά περιορισμένος συγκριτικά με την περυσινή χρονιά.
3. Το προεδρείο του Συλλόγου και του ΤΑΑ θα συναντηθούν με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το τμήμα.
Αναφορικά με τον κ. Γκάμαρη και την «υποτιθέμενη πρόταση» που κατατέθηκε διευκρινίζουμε τα εξής:
Με έκπληξη διαβάσαμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ότι στη συνάντηση της Τρίτης 1/9 παρουσιάστηκε εγγυητική επιστολή στον Παναθηναϊκό Α.Ο, ώστε η ομάδα επιχειρηματιών να αναλάβει το Τ.Α.Α. Στη συνάντηση ουδέποτε παρουσιάστηκαν οι ελάχιστες εγγυήσεις που χρειάζονταν προκειμένου να παραχωρηθεί το ΤΑΑ, ουδέποτε δόθηκε κάποια συγκεκριμένη απάντηση σε εναλλακτικές προτάσεις (π.χ χορηγία κλπ) που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Α.Ο και ουδέποτε επιδόθηκε οποιοδήποτε νεότερο έγγραφο στο Δ.Σ του Π.Α.Ο σχετικά με το θέμα αυτό.
Φαίνεται πως για μια ακόμα φορά έγινε προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Το Δ.Σ του Συλλόγου δεν θα επιτρέψει στο μέλλον τη χρήση του ονόματός του από πρόσωπα που επιθυμούν να βρίσκονται στην επικαιρότητα μέσω αυτού"

Πηγή : www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ