«Θα πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

«Θα πρωταγωνιστήσουμε και φέτος» Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πέρασε από «σαράντα κύματα» όλο το καλοκαίρι, ώστε να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αρχίζει να φτιάχνει μια ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α1. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ήρθε και η συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στο προεδρείο του Ερασιτέχνη, την εκτελεστική επιτροπή, το τεχνικό τιμ και τους "πράσινους" παίκτες, ώστε να αποφασιστεί από κοινού πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος και θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και φέτος.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ και το ΤΑΑ, ανακοινώνουν τα εξής: Το ΔΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ και το ΤΑΑ, ανακοινώνουν τα εξής:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΔΣ, Μ. Κίτσιου, της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΑΟ, της διοίκησης του ΤΑΑ και των Ελλήνων παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ των ανδρών, μετά από ειλικρινή διάλογο, όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Παναθηναϊκού ΑΟ θα πρωταγωνιστήσει.

Αφού λύθηκαν τα θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων της περυσινής χρονιάς με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, έγινε διεξοδική συζήτηση για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και, φυσικά, οι υπεύθυνοι του ΤΑΑ και η τεχνική ηγεσία θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ