Ο Πωλ Λότμαν στη Βερόνα







Marmi Lanza Verona:  Η Βερόνα ανακοίνωσε το νέο ακραίο της ομάδας. Πρόκειται για τον Πωλ Λότμαν που αγωνίστηκε την περίοδο 2008-2009 με τον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2009-2010 με την Γαλλική Πουατιέ.

lotmanpaulΟ Πωλ Λότμαν γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1983 στο Lakewood της Καλιφόρνια, κι έχει αρκετές διεθνείς συμμετοχές. Έχει πάρει μέρος στο World League 2010, το 2009 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο NORCECA (Πρωτάθλημα βόρειας – κεντρικής Αμερικής και νήσων) και το 2008 πήρε το χρυσό στο Παναμερικανικό Κύπελλο στον Καναδά,  το 2007  το χρυσό στην Πανεπιστημιάδα . Έχει ύψος  200 cm  και βάρος 102  κιλά.
Ο Λότμαν πήγε στο Λύκειο του Los Alamitos (1999-2003), κι έπαιξε για την ομάδα του Huntington Beach Surf City  το 2008, αποφοίτησε από το Long Beach State με δίπλωμα στην κοινωνιολογία. Στο τέλος της καριέρας του με το Πανεπιστήμιο του Long Beach State το 2008 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίχτης της χρονιάς μαζί με τον συναθλητή του Matt Anderson.
Ο Gabriel Cottarelli, γενικός αρχηγός της BluVolley Verona, περιγράφει το νέο παίχτη: «Είναι ένας αθλητής που παίζει στην Εθνική των ΗΠΑ,
μπορεί σίγουρα να δώσει ισορροπία στην ομάδα. Στην Ελλάδα και στη Γαλλία έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και ελπίζουμε ότι θα τα πάει καλά κι εδώ. Υπογράψαμε συμβόλαιο ενός χρόνου με προοπτική επέκτασης ενός ακόμα.»
Ο προπονητής Bruno Bagnoli τόνισε με τη σειρά του, "Ο Lotman είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής που έχει άριστη υποδοχή, είμαι βέβαιος ότι θα ταιριάξει με την ομάδα και θα συνεισφέρει σημαντικά.»
Όσον αφορά τον Tine Urnaut (που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού το 2008-2009)παρόλο που έχει συμβόλαιο με την BluBolley θα παίξει δανεικός την επόμενη σεζόν στην Πολωνία.


Δημιουργός: M.Σαμιώτου
Πηγή: www.greekvolley.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ