Άμεση προσαρμογή για Ντεσπέιν

Άμεση προσαρμογή για Ντεσπέιν

Ο Ντεσπέιν έχει προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, επέστρεψαν με όρεξη οι Τζούριτς και Ανδρεάδης.


Αποτέλεσε μια από τις πλέον δυνατές κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι, δείγμα του πόσο πολύ ήθελε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να ενισχύσει το ανδρικό τμήμα. Ο Ρολάντο Χουρκίν Ντεσπέιν κατέφθασε το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε, ήταν να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Άλλωστε, για να παίξει βόλεϊ ήρθε και όχι για τουρισμό και το καταλαβαίνει και ο ίδιος πολύ καλά...

Ο 23χρονος Κουβανός ακραίος ήρθε αρκετά "ψαρωμένος" και ήταν πολύ λογικό, καθώς άφησε μια πολύ "ιδιαίτερη" χώρα, πραγματοποιώντας μια ιστορική μετακίνηση στην Ευρώπη. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και δεν θα μπορούσε να αφήσει τον Ντεσπέιν να αισθάνεται ξένος και αμέσως προσπάθησαν να τον κάνουν να αισθανθεί σαν στο "σπίτι" του. Το κλίμα άλλωστε είναι εξαιρετικό ανάμεσα στους παίκτες και όλοι καλωσόρισαν τον Κουβανό, ο οποίος έχει προσαρμοστεί με το "καλημέρα" και δείχνει πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημά του. Τα προσόντα του είναι δεδομένα και μέρα με την ημέρα θα ξεδιπλώνει τις αρετές του στο τάραφλεξ προς τέρψιν του Φλάβιο Γκουλινέλι.

Εξάλλου, με όρεξη επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με τον Ολυμπιακό οι διεθνείς Δημήτρης Τζούριτς και Ανδρέας Ανδρεάδης. Βέβαια, θα πάνε σιγά σιγά αυτές τις ημέρες, προκειμένου να μπορέσουν να ενσωματωθούν ομαλά και από την επόμενη Δευτέρα θα μπουν σε φουλ πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Οι μόνοι που λείπουν ακόμα, είναι οι Αντρέι Ζέκοφ και Τζέισον Γιαμπλόνσκι λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ενώ ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το θέμα του 22χρονου Έλληνα ακραίου, Ανδρέα Φράγκου.

Επιμέλεια: Νίκος Συριώδης
Πηγή: www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ