Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωσε Ογκνιένοβιτς ο Θρύλος

Ανακοίνωσε Ογκνιένοβιτς ο Θρύλος





Μια από τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου περνάει τις πύλες του Ρέντη και ντύνεται στα ερυθρόλευκα... Μια πασαδόρος που απέχει έτη φωτός απ' όλες τις υπόλοιπες στην -φτωχή πλην τίμια- Α1 βόλεϊ των γυναικών, αποτελεί και τυπικά μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.


Η Μάγια Ογκνιένοβιτς ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά για τον επόμενο χρόνο και από εδώ και στο εξής αφήνεται στα μαγικά χέρια του Γιάννη Νικολάκη στην προετοιμασία της ομάδας. Τώρα χτίζεται ο νέος Ολυμπιακός και η... κυρία Τεόντοσιτς θα αποτελέσει το βασικό "πυλώνα" του νέου οικοδομήματος με στόχο φυσικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε, θα είναι το πρώτο στην ιστορία του Θρύλου στο συγκεκριμένο τμήμα και θα έχει ιδιαίτερη αξία...

Η 26χρονη Σέρβα, με το πολύ πλούσιο παλμαρέ και τις πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αποτέλεσε την κινηση-ματ αυτού του καλοκαιριού και άλλαξε κάπως τα πράγματα υπέρ των Πειραιωτών. Όχι, δεν εξασφαλίζει κάτι η παρουσία της Ογκνιένοβιτς, όμως ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα και ξεκινάει από καλύτερη αφετηρία. Οι φετινές κινήσεις στην μετεγγραφική "σκακιέρα" είναι πολύ δυνατές, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε εκεί που χρειαζόταν, ίσως με μοναδική εξαίρεση την θέση της λίμπερο, χωρίς όμως να φταίει σε κάτι ο Ερασιτέχνης για την φυγή της Βλάχου. Η Μαγγίνα μπορεί να αποτελέσει άξια διάδοχο, αλλά αυτό θα φανεί στο τάραφλεξ.

Όπως και να 'χει, η είδηση της ημέρας είναι η ανακοίνωση της Μάγια Ογκνιένοβιτς, η οποία έκανε το όνειρό της πράξη και θα φοράει από εδώ και πέρα την ερυθρόλευκη φανέλα προς τέρψιν όλων στο λιμάνι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, για ένα χρόνο, της βολεϊμπολίστριας Maja Ognjenovic.
*H Maja Ognjenovic γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1984 στην πόλη Ζρένγιανιν της Σερβίας και είναι η βασική πασαδόρος της Εθνικής ομάδας της χώρας της. Ξεκίνησε την καριέρα της στην ΟΚ Postar(2002-2003) και την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε έως το 2005 κατακτώντας το 2004 το πρωτάθλημα Σερβίας.
Την περίοδο 2005 - 2006 έπαιξε στην Postar 064 Belgrad από όπου πήρε μεταγραφή για τη ρουμανική Metal Galati στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας.
Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Monte Schiavo Jesi και κατέκτησε το CEV Challenge Cup. Την προηγούμενη χρονιά (2009-2010) η Maja Ognjenovic έπαιξε στο πρωτάθλημα Τουρκίας και συγκεκριμένα στην Eczacibazi Zentiva.
Η Maja Ognjenovic με την εθνική ομάδα της Σερβίας το 2007 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο αναδείχθηκε ως η καλύτερη πασαδόρος ενώ έχει πάρει το χρυσό μετάλλιο στο European Volleyball League το 2009 και το 2010".

Πηγή: www.redplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ