Έτοιμη για τίτλους η Μλαντένοβιτς


Έτοιμη για τίτλους η Μλαντένοβιτς




Ημέρα γυναικείου Παναθηναϊκού η σημερινή, καθώς μετά την συμφωνία με την Μαχόν, ήρθε στην Ελλάδα και η Μλαντένοβιτς. Η Σέρβα έδειξε έτοιμη για τίτλους και επισήμανε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την Μενόρκα.




Την τιμητική του έχει στην σημερινή ειδησιογραφία το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» συμφώνησαν με την αρχηγό της Εθνικής Καναδά Τάμι Μαχόν, ενώ είδαν σήμερα μετά από καθυστέρηση λίγων ημερών να έρχεται και η βασικής διαγώνιος η Γέλενα Μλαντένοβιτς. Η Σέρβα παίκτρια που θα αντικαταστήσει την Ρούξι Ντουμιτρέσκου στις πρώτες της δηλώσεις έδειξε έτοιμη για να κατακτήσει τίτλους μέσω της σκληρής δουλειάς. Μάλιστα το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση, ενώ από αύριο θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Όσον αφορά το θέμα που έχει υπάρξει με την Μενόρκα και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει εκεί επισήμανε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ισπανική ομάδα και πως θα αγωνιστεί κανονικά στον Παναθηναϊκό.
«Είμαι χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω το πόσο μεγάλος Σύλλογος είναι. Στη Σερβία όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό κυρίως για τις επιτυχίες στο μπάσκετ. Για μένα είναι μεγάλο το κίνητρο να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, η ομάδα να κατακτήσει τίτλους και να πρωταγωνιστήσει» ανέφερε αρχικά η Σέρβα.

«Κανένα πρόβλημα με Μενόρκα»

Το πλέον σημαντικό θέμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με την Μλαντένοβιτς είναι το ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μενόρκα. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι θα κινηθούν μέχρι και την Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου να βρουν το δίκιο της, ωστόσο η ίδια, έχοντας μάλιστα το πενταπλούν στα χέρια της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, λέγοντας πως στην Μενόρκα είχε υπογράψει απλά ένα προσύμφωνο. Επισήμανε επίσης πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να αποχωρήσει από την Ισπανία και απορούσε που η Μενόρκα είχε μπλέξει το «τριφύλλι».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ