Χωρίς Μόλναρ και Ογκνιέγιοβιτς


Σοβαρό ζήτημα θα προκύψει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τη συμμετοχή δύο βασικών παικτριών τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, που θα γίνει στην Ιαπωνία 29 Οκτωβρίου με





Πρόβλημα με Μόλναρ

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει δρομολογηθεί να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου, αλλά οι δύο σύλλογοι για περίπου ένα μήνα -ίσως και περισσότερο- δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τις Σέρβες Μπριγκίτα Μόλναρ (ακραία του Παναθηναϊκού) και Μάγια Ογκνιέγιοβιτς (πασαδόρος του Ολυμπιακού). Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο συλλόγους δεν έχει ζητήσει, όπως δικαιούται, αναβολή των αγώνων τους και, αν το πράξουν, θα ανατρέψουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα.

* Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού απέκτησε την ακραία Στέλλα Μουστάκη από τον Απολλώνιο Κερατσινίου.


Ζήτημα αρχής
Στον Παναθηναϊκό διατηρούν στάση αναμονής και με το θέμα της Στέλλας Χριστοδούλου. Η ΕΟΠΕ έκανε δεκτή την εκπρόθεσμη δήλωση του Πανελλήνιου, που περιείχε το όνομα της πασαδόρου, και το ΔΣ της ομοσπονδίας έκανε δεκτή τη γνωμάτευση του νομικού συμβούλου Γιάννη Κάρμη και ακύρωσε ένα δικό της κανονισμό στην προκήρυξη. Εάν ο Παναθηναϊκός προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και κερδίσει πανηγυρικά την υπόθεση, θα εκθέσει όλο το ΔΣ της ΕΟΠΕ για την γκάφα του. Χαμένη θα είναι και η διοίκηση του ΠΓΣ, που ζητάει «τρελά» ανταλλάγματα για την παραχώρηση της αθλήτριας, ενώ θα μπορούσε να κλείσει το θέμα με καλύτερο διακανονισμό.
 
Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ