Προσιτός πλέον ο Φράγκος





   
O  ταλαντούχος ακραίος είναι δεδομένο ότι αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Καζάζη, οι οποίοι πρόκειται να κινηθούν για την απόκτησή του.
 
Την συγκεκριμένη περίπτωση είχαν ψάξει οι "πράσινοι" τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο οι διοικητικές εξελίξεις στον Πανελλήνιο, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να παίξει για ένα ακόμα χρόνο στην Α1 μαζί του, δεν βοήθησαν τη μεταγραφή.
Πλέον οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και το μόνο που θέλει ο Φράγκος, είναι εγγυήσεις ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτές του τις παρέχει ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Το πλάνο των "ερυθρολεύκων" είναι ξεκάθαρο και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, με δύο ξένους ακραίους. Ο ένας από αυτούς θα είναι ο Τζόναθαν Γουίντερ.
Εξάλλου, καταλυτικό ρόλο υπέρ των "πρασίνων" για τη μεταγραφή του νεαρού ακραίου, αναμένεται να παίξει το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το Τριφύλλι.
Πηγή: http://prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ