01.07.2010 Προετοιμασία Εθνικής Κορασίδων

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων στην Δράμα.

Η κ. Μπαρζούκα μαζί με τον βοηθό της κ. Μπαμπούκη βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο 10-2 το πρωί και 6-10 το βράδυ έχοντας χωρίσει τις 18 αθλήτριες σε δύο γκρουπ.

Την Τετάρτη η απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε κολύμβηση στο δημοτικό κολυμβητήριο Δράμας, το οποίο παραχωρήθηκε από τον δήμο Δράμας για τον λόγο αυτό στην Εθνική.

Μετά το βραδινό φαγητό η ομάδα ξεναγήθηκε στο κέντρο της πόλης και κατέληξε σε γνωστή καφετερία της πόλης, όπου ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαργαρίτης επισκέφθηκε την αποστολή και συζήτησε με τα κορίτσια και τους προπονητές.

Πρέπει να επισημάνουμε και να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Δράμας κ. Θωμά Μαργαρίτη και το προσωπικό του Αθλητικού Οργανισμού Δράμας για το γεγονός της αμέριστης στήριξης στο βόλει και τις Εθνικές Ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη 01/07/2010, που αποτελεί τοπική γιορτή (Απελευθέρωση της Δράμας) και τα πάντα είναι κλειστά στην Δράμα, εκτός το γήπεδο που θα ανοίξει αποκλειστικά και μόνο για την Εθνική.

Την Κυριακή στο ρεπό της ομάδας έχει διαμορφωθεί ειδικό πρόγραμμα πολιτιστικής ξενάγησης, καθώς επίσης και παράθεση γεύματος στην Εθνική Κορασίδων από τους βουλευτές του νομού, τον Νομάρχη, τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ