Παρουσιάστηκε το νέο τεχνικό τιμ του Ηρακλή

Στην αίθουσα τροπαίων στο Κατσάνειο παρουσιάστηκε από το ΤΑΠ Ηρακλής το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αλέκος Λεώνης μαζί με τους Φρέντι Μπρουκς, Δημήτρη Βαλσαμίδη και Παναγιώτη Κουντουρίδη έδωσαν το «παρών»,
ενώ τοποθετήθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γιώργος Μανωλόπουλος και ο γενικός αρχηγός των κυανόλευκων, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου. Το πάνελ πλαισίωσε και ο πασαδόρος του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
Κωνσταντίνος Γωγάκος: «Καλωσορίζω το προπονητικό τιμ. Έχω στο dna μου το βόλεϊ. Ξεκίνησα από το πρώτο κύπελλο στην Πάτρα και το πρωτάθλημα στην Δραπετσώνα. Το βόλεϊ του Ηρακλή είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ως σύλλογος δώσαμε χαρά μέσω του βόλεϊ στον κόσμο. Αυτό το τμήμα κράτησε ψηλά τον Ηρακλή και τον κόσμο του υπερήφανο. Το θέμα του ποδοσφαίρου μας έφερε ένα μήνα πίσω. Ήταν θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τον αγώνα που έδωσε.

Στόχος για το βόλεϊ είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Οι συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες. Κάνω έκκληση για συστράτευση σε όλους που μπορούν να βοηθήσουν. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μετά το Final Four της Ρώμης είπα σε έναν Υπουργό ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ανταμειφθεί με ένα γήπεδο. Έρχεται αυτή η ώρα καθώς έφτασε η πρόταση για γήπεδο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αναμένεται να έρθουν οι Βούλγαροι στην Θεσσαλονίκη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Θέλουμε από τους φιλάθλους του Ηρακλή να αγαπούν το βόλεϊ».

Γιώργος Μανωλόπουλος: «Καλωσορίζω τον Αλέκο και τον Δημήτρη. Με τον Αλέκο έχουμε κάνει πολλά ξεκινήματα. Εύχομαι υγεία και κουράγιο. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν θα υπάρχει καλύτερο προπονητικό τιμ σε καμιά άλλη ομάδα».

Βαγγέλης Μπερμπέρογλου: «Είναι σαν να μην είχαν φύγει από τον Ηρακλή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το προπονητικό τιμ θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Ο Ηρακλής κάνει προγραμματισμό για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια. Ξεκινάμε να δημιουργήσουμε τον Ηρακλή της νέας δεκαετίας. Έχουμε το καλύτερο προπονητικό τιμ. Μπαίνουν σιγά σιγά και τα δικά μας παιδιά στο ανδρικό τμήμα. Υποσχέσεις δεν υπάρχουν, αλλά δουλειά».

Αλέκος Λεώνης: «Ευχαριστώ την διοίκηση που μου έκανε τιμή και με έφερε πίσω μετά από τρία χρόνια. Αν οργανωθούμε σωστά, μπορούμε να δώσουμε στο τμήμα τη αίγλη του. Είναι ευκαιρία μέσα από την κρίση να κάνουμε ομάδα με προοπτική. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ιστορία αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτή. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Πριν δέκα χρόνια ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Χρειάζεται συσπείρωση και οργάνωση. Αν τα καταφέρουμε σε αυτά θα πάμε καλά. Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα αλλά στη φιλοσοφία. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν διάθεση και όρεξη. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Κάποιος που έχει κριτήριο μόνο το οικονομικό δεν θα μπορεί να έρθει στον Ηρακλή. Χρειάζεται και διάθεση.

Το πρώτο που σκέφτομαι στη δημιουργία μιας ομάδας είναι ο πασαδόρος, οι ακραίοι και ο διαγώνιος. Ο Κώστας Προύσαλης έχει διάθεση για μελλοντική συνεργασία. Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για μεταγραφές. Ο Ηρακλής αγαπά το βόλεϊ. Έχει μεγάλη παράδοση. Αν θα δει ο κόσμος κάτι καλό, θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Ήθελα εδώ και ένα χρόνο να γυρίσω στον Ηρακλή. Είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες. Το βλέπω όμως ως ευκαιρία. Η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από ένα άτομο. Υπάρχει ένας κοινός στόχος. Η απόφαση να επιστρέψω ήταν εύκολη. Το πλάνο το έχουμε. Πάμε οικονομικά και συντηρητικά. Αν έρθει κάποια πρόταση ή χορηγία είναι καλοδεχούμενη».

Δημήτρης Βαλσαμίδης: «Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο Ηρακλή. Να είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Φρέντι Μπρουκς: «Ευχαριστώ την διοίκηση που εξακολουθεί να με εμπιστεύεται. Είναι δύσκολη χρονιά αλλά ο Ηρακλής έχει δύναμη και θα τα καταφέρει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα δώσουμε όλοι μαζί την «μάχη».

Πηγή: http://www.iraklisvolley.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ