Ο Ζέκοφ στον Ολυμπιακό



Ο Αντρέι Ζέκοφ θα είναι ο νέος πασαδόρος του Ολυμπιακού, παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας. Το όνομα του βούλγαρου πασαδόρου ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για την αντικατάσταση του Σιμόν Τίσερ, το υψηλό κασέ του ωστόσο δεν είχε επιτρέψει τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ετσι η διοίκηση των ερυθρόλευκων στράφηκε προς άλλες λύσεις και συγκεκριμένα στον Τζόναθαν Γουίντερ, στον οποίο έγινε πρόταση, η οποία είχε θετική απάντηση. Παρόλο όμως που ο αμερικανός είπε το ναι στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της διοίκησης δεν... έτρεξαν το θέμα, περιμένοντας απάντηση από τον Ζέκοφ.

Ο βούλγαρος λοιπόν, βλέποντας πως ο Γουίντερ είπε το ναι στον Ολυμπιακό, άλλαξε γνώμη, έριξε το κασέ του αρκετά και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο πασαδόρος της Εθνικής Βουλγαρίας έχει... καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στα ελληνικά γήπεδα (τρία χρόνια στην ΕΑΠ), ένας άλλος παράγοντας που ώθησε τους ερυθρόλευκους να τον κλείσουν, είναι αυτός του αριθμού των ξένων. Σύμφωνα με τον νόμο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ανάμεσα στους τέσσερις ξένους που υπάρχουν σε μια ομάδα, ο ένας θα πρέπει να είναι κοινοτικός και έτσι με την απόκτηση του Ζέκοφ λύνονται τα χέρια της διοίκησης (αφού ο παίκτης είναι κοινοτικός).

Στασιμότητα με Στεφάνου

Από κει και πέρα, "πάγωμα" υπάρχει στο θέμα του Γιώργου Στεφάνου. Μετά το πρώτο όχι του έλληνα λίμπερο, το οποίο είχε να κάνει με τη μείωση αποδοχών που του είχε προταθεί, η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε νέα πρόταση, ο παίκτης όμως δεν έχει απαντήσει ακόμα, αφού βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Πηγή:www.sport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ