Λεώνης: Να ανακτήσουμε την παλιά μας αίγλη


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, ο Αλέκος Λεώνης παρέθεσε συνέντευξη τύπου στο Κατσάνειο. Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στους στόχους του Γηραιού την επόμενη σεζόν, αλλά και το πώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα αντίστοιχη με αυτή των περασμένων χρόνων, τόνισε πως η προσπάθεια που γίνεται είναι δύσκολη, αν όμως υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν

Ανοίγοντας τη συνέντευξη, ο Αλέκος Λεώνης τόνισε: "Να ευχαριστήσω τον Ηρακλή που συμφώνησε να επιστρέψω και πάλι στην ομάδα. Ολοι γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι διανύουμε δύσκολη οικονομική περίοδο. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να ανακτήσουμε την παλιά μας αίγλη και να έρθουν στον σύλλογο οι μεγάλες επιτυχίες.

"Χτίζουμε ομάδα δεκαετίας"
Χτίζουμε την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Φυσικά πριν από χρόνια όταν ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Τώρα όλα έχουν διαφοροποιηθεί και σαφώς είναι πιο δύσκολα. Χρειάζεται οργάνωση και συσπείρωση. Αν υπάρξουν αυτά τα δύο στοιχεία, τότε θεωρώ ότι θα καταφέρουμε τους στόχους μας που είναι να βγούμε στην Ευρώπη.

Ευτυχώς θα έχουμε στη διάθεσή μας και πολλά παιδιά από τις μικρότερες κατηγορίες τα οποία είναι ταλέντα και μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα δεν θα σταθεί σε πρόσωπα, αλλά σε νέα φιλοσοφία. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν θα πρέπει να σκέφτονται μόνο το οικονομικό. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε δεν θα έχουν θέση στην ομάδα.

Οσο για τις επικείμενες μεταγραφές ακόμη δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε με ονόματα. Ολα θα γίνουν όπως πρέπει και όταν πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλα τα μεταγραφικά μας θέματα το συντομότερο ώστε να ξεκινήσουμε προετοιμασία με προϋποθέσεις".

Για την περίπτωση εμπλοκής στα διοικητικά του ΤΑΚ της εταιρίας GM, υποστήριξε: "Φυσικά και θα είναι ότι καλύτερο να προκύψει μία τέτοια συνεργασία. Εμείς όμως ξεκινάμε, χωρίς να ποντάρουμε στην παρουσία της συγκεκριμένης εταιρίας".

Ο συνεργάτης του Αλέκου Λεώνη, Δημήτρης Βαλσαμίδης, ανέφερε: "Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ολοι μας γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

"Αγαστή συνεργασία"
Ο Φρέντι Μπρουκς που αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή, τόνισε: "Αν θα υπάρξει αγαστή συνεργασία όλων των τμημάτων, τότε θα πάμε πολύ καλά και θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας".

"Αποκτούμε όραμα"
Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος, δήλωσε: "Η ομάδα μας πέρασε δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα στο ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Τώρα μένει να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να πιάσουμε δουλειά. Με την πρόσληψη του Αλέκου Λεώνη ουσιαστικά αποκτούμε ένα όραμα.

Ο Ηρακλής σήμερα έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουμε σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Χρειάζεται όμως η βοήθεια όλων των φίλων. Κανείς δεν περισσεύει. Ο Ηρακλής στο βόλεϊ θέλει γήπεδο και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα".

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γιώργος Μανωλόπουλος, επεσήμανε: "Με τον Αλέκο Λεώνη κάναμε πολλά ξεκινήματα. Και αυτή την φορά θα ξεκινήσουμε για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως κύριο μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ