Το «μεγάλο κόλπο» με Καλντέιρα!

Το «μεγάλο κόλπο» με Καλντέιρα!

Ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού Λεονάρντο Καλντέιρα που από τον Ιούνιο είχε κλείσει στην Μπεσίκτας έμεινε ελεύθερος μετά τα οικονομικά προβλήματα του τουρκικού συλλόγου και αποτελεί τη σούπερ μεταγραφική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό!


Αργά αλλά σταθερά οι μεταγραφές του Γάλλου ακραίου Λουντοβίκ Κάσταρντ και του Βούλγαρου διαγώνιου Μπόγιαν Ιορντάνοφ οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους στον Παναθηναϊκό (σ.σ. λεπτομέρειες σε προηγούμενο αναλυτικό ρεπορτάζ του gazzetta) αλλά στο βάθος του τούνελ υπάρχει και η ευκαιρία για το «μεγάλο κόλπο» προκειμένου ο Παναθηναϊκός από κομπάρσος της Α1 να γίνει πρωταγωνιστής!
Ο λόγος για τον Λεονάρντο Καλντέιρα που ξαφνικά έμεινε χωρίς ομάδα στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στα συμφωνηθέντα με τον αθλητή. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ακραίος που τη σεζόν 2009-10 στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2008-09 οδήγησε τον Φοίνικα Σύρου στα σαλόνια της Ευρώπης είναι μια μεγάλη μεταγραφική ευκαιρία για τους «πράσινους». Όπως είπε σε πρώην συμπαίκτες του έχει αποφασίσει να μην μείνει στην Τουρκία και θέλει να μείνει στην Ελλάδα ακόμα και με το 50% του συμβολαίου των 140.000 ευρώ που είχε «κλείσει» στη Μπεσίκτας.
Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον Καλντέιρα και τον Μάιο του 2009, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε ποτέ διότι ακολούθησαν οι διοικητές ανακατατάξεις στον Ερασιτέχνη με την αποχώρηση του Θανάση Γιαννακόπουλου και στη συνέχεια του Αλέκου Λεώνη κι έτσι ο παίκτης έκλεισε στον Ολυμπιακό.
Βέβαια, για να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και φυσικά να εξασφαλίσει τα 70.000 ευρώ που σε εποχές... ισχνών αγελάδων δεν είναι εύκολο να βρεθούν, ειδικά όταν ακόμα εκκρεμούν οι προκαταβολές σε Κάσταρντ και Ιορντάνοφ.

Με Ολυμπιακό για Σούπερ Καπ!
O Στέλιος Καζάζης είναι βέβαιο πως θα εγκρίνει την απόκτηση του Καλντέιρα. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Θα πρέπει, όμως, να συμφωνήσει και η διοίκηση η οποία εάν κάνει την υπέρβαση και ενισχύσει την ομάδα με τέσσερις ξένους και τεσσερις ακραίους θα μπορεί πλέον να στοχεύσει ψηλά και να «χτυπήσει» στα... ίσια τον Ολυμπιακό, ενόψει και του Σούπερ Καπ που θα γίνει στη Σαντορίνη στις 15 Οκτωβρίου!
Φυσικά, κοντά στα 70.000 ευρώ ο Καλντέιρα θα είναι μεγάλη ευκαιρία και για άλλες ομάδες, όπως ο Άρης και η ΕΑ Πάτρας, που έχουν στα πλάνα τους ενίσχυση με καλό και οικονομικό ξένο ακραίο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ